CampaniiStiri

Sponsorizează 20 de copii orfani cu rechizite şcolare

copii-orfaniSlujire Crestina in colaborare cu Libraria Crestina Maranatha organizeaza si in acest an un proiect de misiune crestina de ajutorare a copiilor orfani cu rechizite scolare. Zeci de copii saraci, care au fost in pragul abandonului scolar au primit rechizite, hainute si incaltaminte in toti acesti ani, de cand ne-am inceput activitatea. In atentia noastra in anul acesta scolar sunt copii orfani. In anul aceasta alaturi de noi este si Libraria Crestina Maranatha care va sponsoriza o parte din rechizitele pentru acesti copii din veniturile obtinute din vanzari de carti crestine, biblii, romane crestine si alte produse ale librariei. Cei 20 de copii orfani sunt in pericolul de a abandona scoala din cauza saraciei. Cei mai multi dintre ei sunt intr-o situatie foarte dificila. Asta pentru ca, o mare parte dintre ei in urma piederii parintilor sunt crescuti de bunici, care abia supravetuiesc dintr-o mica pensie. Altii sunt crescuti de mame singure, fara loc de munca, care traiesc de pe o zi pe alta numai din alocatia copiilor. Copii orfani care vor fi ajutati sunt din judetele: Arad, Caras Severin si Hunedoara. In atentia noastra mai sunt inca alti peste 30 de copii care in toti acesti ani au primit regulat rechizite scolare de la noi. In functie de posibilitatile financiare pe care le vom avea in urma acestei campanii de strangere de fonduri, vor fi ajutati cat mai multi copii. Ne dorim ca in total sa ajungem la 50 de copii ajutati, insa prioritari vor fi copii orfani. De aceea, ne rugam ca Domnul sa miste inimile a cat mai multi frati crestini pentru ca acesti copii sa fie ajutati cu rechizitele scolare. Facem un apel de suflet sa fim alturi de bunicii acestor copii pe ai caror umeri  apasa responsabilitatea cresterii si educarii acestor copii. Aceste mame vaduve, care isi cresc cu dragoste copii au nevoie de sustinerea noastra pentru a le oferi copiilor lor rechizitele scolare de care atata nevoie.

Pentru fiecare copil orfan avem nevoie de 150 lei pentru intreg setul de rechizite scolare. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa donati fonduri pentru cumpararea rechizitelor pentru copii orfani, va rugam sa folositi una din modalitatile de mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare ale asociatiei crestine umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

IN LEI RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Slujire Crestina va multumeste anticipat pentru ajutor.

Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button