ExterneStiri

30 Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană 2013

ghid-rugaciune-2013-300x233Ghidul de rugăciune “30 Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană 2013” este disponibil în format tipărit și online.

Cei care sunteți oameni ai rugăciunii, vă invităm să comandați gratuit ghidul de rugăciune și să vă rugați pentru lumea musulmană în perioada 9 iulie – 7 august 2013.

De luni, 10 iunie, vom începe să trimitem la cei care au comandat până acum.

Puteți descarca ghidul  în format PDF de aici!

Update: S-a epuizat stocul de ghiduri de rugăciune tipărite! Anul acesta am reușit să tipărim 1050 bucăți!

Vă invităm să vă alăturați în mișcarea mondială a celor 30 de Zile de Rugăciune pentru a putea vedea Împărăția Domnului venind în lumea musulmană. Nimic nu este prea greu pentru Dumnezeu. Credem noi cu adevărat în El?

Acest apel la rugăciune pentru musulmani a luat ființă în anul 1992 când câțiva lideri creștini s-au adunat la părtășie în Orientul Mijlociu. Creștinii implicați într-o mișcare internațională au simțit că Dumnezeu dorește să cheme creștinii la rugăciune pentru lumea musulmană. Așa s-a planificat o mișcare de rugăciune care să coincidă cu luna islamică a Ramadanului (în acest an, 2013 această lună de post începe în data de 09 iulie și se termină în data de 07 august).

S-a intenționat ca luna de rugăciune pentru musulmani să coincidă cu luna Ramadanului din două motive principale:

  • Creștinii să se identifice cu musulmanii în această perioadă;
  • Al doilea motiv este de a chema Suveranitatea lui Dumnezeu și intervenția Lui în viețile musulmanilor în această perioadă din an, perioadă în care musulmanii sunt extrem de religioși. Vă rugăm să rețineți faptul că rugăciunea în timpul Ramadanului nu înseamnă că noi ne conformăm practicilor și postului islamic.

Ca credincioși ai lui Isus Hristos, noi facem diferența între ideile islamice, teologia și practicile musulmanilor în anumite domenii. Cu toate acestea, mișcarea “30 de Zile de Rugăciune” scoate în evidență dragostea lui Dumnezeu pentru musulmani. Noi încurajăm toți credincioșii în Isus să cultive spiritul umilinței,al  dragostei, al respectului și al slujirii pentru musulmani.

Știri Creștine împreună cu Tineri Pentru Misiune Mediaș și Frontiers România am reușit să tipărim și în acest an ghidul de rugăciune, și dorim să îl distribuim gratis prin biserici și la oameni dornici să stea în rugăciune împreună cu noi. 

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button