ExterneStiri

Video – Explozii la finalul maratonului din Boston, New York

bomb0017-4_3_rx513_c680x510Boston – Două explozii au avut loc azi (15.04.2013) la finalul liniei de sosire a maratonului din Boston.

Cel puţin două persoane au murit şi peste 130 persoane au fost rănite, potrivit cu raporturile poliţiei din Boston. Massachusetts General Hospital a confirmat acest lucru şi au declarat că persoanele rănite se află sub înghrijire medicală.

Organizatorii maratonului din boston (care avea un traseu de 26,2 mile) au declarat că două bombe au produs explozii aproape de linia de sosire a maratonului. O a treia explozie a fost auzită însă a fost o explozie controlată după ce autorităţile au găsit un alt dispozitiv care avea ca scop o altă explozie.

WBZ-TV raportează căci cortul medical special amenajat pentru persoanele prezente la maraton a fost umplut cu oameni care au fost „grav răniţi”.

„A sunat ca un foc mare de artificii sau un M-80”, a declarat Daniel Lampariello, un student care era lângă linia de sosire. De asemenea oamenii au ajuns să se calce în picioare din cauza exploziilor care au avut loc una după alta, a mai declarat Daniel Lampariello.

Panica creată în Boston este mare iar oamenii sunt disperaţi.

foto: usatoday.com

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button