Cazuri UmanitareStiri

Cum arată Andrada după 4 luni de luptă împotriva leucemiei (foto)

andarada-frumoasaDupa statistici, peste 1 000 de persoane sunt diagnosticate cu leucemie in tara noastra. Una dintre ele este si Andrada Uskar, o tanara de 17 ani care se lupta cu aceasta boala cumplita de peste un an si jumatate. Alaturi de Andrada este familia ei care o ajuta sa castige lupta impotriva acestei boli. Mama, tatal, fratele si bunicul Andradei au fost cei care au sustinut-o in tot acest timp, de cand boala a fost descoperita. Asociatia noastra impreuna cu Libraria Crestina Maranatha este alaturi de Andrada si familia ei, avand in vedere ca luna de luna Andrada este nevoita sa urmeze un tratament costisitor in Italia la Clinica San Matteo. Acest tratament costa luna de luna 1 500 de euro si trebuie efectuat timp de aproximativ doi ani de zile, pana cand medicii vor declara ca leucemia a fost invinsa. Timp de patru luni de zile cu ajutorul dvs prin donatii, sponsorizari, sau din vanzarea de carte crestina si Biblii de la Libraria Maranatha asociatia noastra a sustinut costul tratamentului in Italia.

Această prezentare necesită JavaScript.

Suntem bucurosi sa va anuntam ca rezultatale analizelor sunt foarte bune. In acelasi timp, fizionomia Andradei s-a schimbat dupa cum se poate vedea in materialele video si foto pe care le-am pus la dispozitia dvs in tot acest timp. Daca atunci cand ati cunoscut-o pe Andrada pe site-ul nostru, ati putut vedea in aspectul ei fizic urmarile bolii, acum toate acestea treptat au disparut. Efectele pozitive ale tratamentul se vad zi de zi, descoperind o tanara frumoasa cu trasaturi deosebite. Ne bucuram pentru Andrada si ii dorim in continuare sanatate. De asemenea, va invitam sa continuati sa o sustineti pe Andrada in continuare in rugaciunile dvs. Lupta impotriva leucemiei nu sa terminat. Luna de luna Andrada va afectua in continuare tratamentul in Italia, care lunar costa 1 500 de euro. Acest tratament a fost si va fi sustinut din donatiile, sponsorizari sau din vanzare de carte crestina si Biblii de la Libraria Maranatha. Cei care doriti sa donati in continuare pentru Andrada, va rugam sa folositi modalitatile prezentate mai jos.

Puteti dona:

1. Online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
3. In conturile bancare de mai jos deschise pe numele asociatiei crestine umanitare Speranta pentru Romania la Raiffeisen Bank:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

Cu respect
Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. Poate că ar fi bine să apelați și la domnul Mihai Gâdea care tocmai a reușit incredibila performanță de a colecta 130 MII DE EURO (în doar câteva zile !!!) pentru salvarea vieții unei fete grav bolnave de leucemie (Camelia Elena Rusu) care trebuie să primească (la o clinică din Occident) un transplant de măduvă osoasă pentru a fi salvată de la o moarte sigură. Este minunat ce faceți dvs prin faptul că vindeți literatură creștină și ulterior donați banii pentru salvarea Andradei dar dacă situația impune, dacă timpul presează prea tare, dacă totuși micuța Andrada are nevoie, vă recomand să nu stați pe gânduri și să luați legătura cu directorul postului de televiziune Antena 3 pentru că dânsul are o mare influență și poate convinge zeci de mii de telespectatori să doneze pentru salvarea acestei fetițe scumpe. Fiți binecuvântați în tot ceea ce faceți și m-aș bucura enorm ca Andrada să se vindece complet de leucemie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button