Cazuri Umanitare

Donează haine, încălţăminte şi alimente pentru familii sărace în Arad între 18-24 februarie

doneaza-haineSlujire Crestina deschide in municipiul Arad un centru de colectare haine, incaltaminte si alimente pentru familii sarace si pentru batranii strazii. Acest centru de colectare vine in urma a zeci de telefoane din zona de vest a tarii prin care ni se cerea un astfel de centru pentru donatii haine, incaltaminte si alimente. Astfel, cei care doresc sa doneze haine, incaltaminte si alimente pot face acum lucrul acesta in Arad pe strada Baba Novac, nr. 17 (zona Bujac, vizavi de stadionul „Fulgerul”). Acest centru va fi deschis in perioada 18-24 Februarie, zilnic intre orele 16-21. Pentru informatii telefonice puteti suna la numarul de telefon: 0723 924 406 sau 0357 445 504, responsabil Biltiu Alina. Donatiile care se vor strange in haine si incaltaminte vor fi distribuite familiilor sarace din zona Muntilor Apuseni. Alimentele care se vor strange vor fi donate adapostului pentru batranii strazii din comuna Batar, jud. Bihor. In acest adapost aproximativ 40 de batrani ai strazii primesc zilnic si gratuit: ingrijire, adapost si hrana. Adapostul pentru batranii strazii este sustinut de Slujire CrestinaAvem rugamintea pentru cei care doresc sa doneze haine si incaltaminte, sa fie de buna calitate, sa nu fie murdare sau rupte. Pentru cei care doresc sa doneze alimente nevoile cele mai mari sunt: ulei, fasole, mazare, zahar, paste fainoase, cartofi, orez, gem, faina, condimente. Orice alt aliment este binevenit.

Dupa incheierea acestei campanii umanitare Slujire Crestina va realiza doua reportaje video pe care le vom posta pe site-ul nostru: un reportaj video va prezenta distribuirea hainelor la familiile sarace, iar al doilea va prezenta distribuirea alimentelor la adapostul pentru batranii strazii din comuna Batar, jud. Bihor.

Slujire Crestina multumeste in avans celor care vor dona haine, incaltaminte si alimente pentru persoanele aflate in nevoie.

Slujire Creştină,
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button