ArticoleCazuri Umanitare

Video – Andrada mulţumeşte clienţilor Librăriei Maranatha

andrada-multumireAndrada Uskar este o tanara de 17 ani care sufera de leucemie. Impreuna cu asociatia umanitara crestina ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, libraria noastra o sustine pe Andrada pentru a castiga lupta impotriva leucemiei.

Andrada trebuie sa faca un tratament lunar impotriva acestei boli timp de aproximativ doi ani de zile, la clinica San Matteo din Pavia, Italia. Costul lunar al tratamentului se ridica la 1 500 de euro.

Astfel, orice client al Librariei Maranatha, prin comanda unei carti contribuie la salvarea vietii Andradei. Libraria noastra impreuna cu asociatia Speranta pentru Romania a reusit pana acum plata primelor doua luni de tratament pentru Andrada.

De aceea, Andrada Uskar impreuna cu mama ei doreste sa multumeasca tuturor clientilor Librariei Maranatha, pentru sustinerea lor, prin comanda unei carti crestine de la Libraria Maranatha.

Mai jos va prezentam interviul video cu Andrada si mama ei.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close