Recenzii CarteStiri

SBR: Lupta fiecărei fete

Lupta fiecarei feteTrăim într-o lume în care este aproape imposibil să nu fi ispitit în vreun fel din punct de vedere al sexualităţii. Guvernele lumii promovează pe zi ce trece o industrie a pornografiei, o industrie a mizeriei care degradează familia creştină aşa cum e lăsată de Dumnezeu. Ȋn continuare vrem să vă prezentăm o carte care vorbeşte despre aceste probleme, fiind vorba despre cartea Lupta fiecărei fete scrisă de Shannon Ethridge şi Stephen Arterburn.

“Lumea în care trăieşti promovează sexul ca răspuns la aproape orice. Dacă te-ai protejat sau nu emoţional şi sexual, dacă simţi că ţi s-a furat puritatea sau ai cedat ispitei în vreun fel, cartea aceasta te poate ajuta să-ţi dobândeşti sau redobândeşti integritatea sexuală. De asemenea te poate ajuta să faci faţă ispitelor şi presiunilor vieţii de adult, arătându-ţi cum poţi să-ţi trăieşti viaţa la maxim – fără regrete…”

Click aici pentru a achiziţiona cartea la un preţ de numai 27.00 Ron.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button