Cazuri UmanitareStiri

Foto: După 9 ani, Ion merge acum din nou cu ajutorul protezelor

De mai multe luni de zile ati putut urmari pe site-ul nostru povestea trista de viata a lui Ion, un barbat de doar 45 de ani din judetu Caras-Severin, care, in urma unui accident, a ramas fara maini si fara picioare. Accidentul tragic a avut loc in urma cu 9 ani de zile. Ion lucra in padure pe un TAF, l-a un moment dat a derapat cu utilajul si s-a rasturnat intr-o rapa. Un coleg, tata a noua copii, a murit pe loc, Ion fiind prins sub TAF, care i-a retezat mainile si picioarele. Din acele momente, viata lui a luat o intorsatura radicala. A stat cateva luni in spital, sotia l-a parasit ajungand in final sa locuiasca intr-0 casa parasita, fara curent, semnal la telefon, in munti, intr-o padure la aproximativ 20 de km de cea mai apropiata localitate. Visul lui cel mai mare a fost sa mearga din nou, chiar daca numai cu ajutorul unor proteze. Asociatia noastra umanitara l-a gasit pe Ion in casa parasita din padure si l-a ajutat pana acum cu alimente, haine, soba de foc si in final cu doua proteze pentru ambele picioare. Protezele au fost realizate in Italia prin asociatia AUCI Italia. Cu ajutorul sponsorilor si al donatorilor nostri, Ion a ajuns in Italia. Aici, prin asociatia noastra si cu ajutorul sponsorilor nostri, i s-au oferit toate conditiile necesare de cazare timp de doua saptamani. In final, Ion are cele doua proteze, iar acum zilnic exerseaza pentru a invata sa mearga din nou cu cele doua proteze. Acum, visul lui Ion este sa revina in societate, sa isi inchirieze o casa in sat si sa poata duce o viata normala.

Mai jos va oferim cateva imagini foto din Italia, urmand ca in curand sa postam si un material video de multumire din partea lui Ion. Multumim Domnului care a miscat inimile celor de la AUCI Italia, care l-au ajutat pe Ion!

De asemenea, dorim sa multumim tuturor donatorilor cu ajutorul carora am reusit sa acoperim cheltuielile de transport atat in Romania, cat si cu avionul in Italia, cazarea, masa si tot ce a fost necesar pentru Ion.

Multumim lui Dumnezeu care, si de data aceasta, a miscat inimile dumneavoastra pentru ca Ion sa vada puterea si dragostea lui Dumnezeu fata de el manifestata prin dumneavoastra si prin aceasta actiune de ajutor umanitar. Cuvintele lui Ion, la intalnirea noastra cu el in aeroport, au fost: ,,Cu adevarat Dumnezeu a vrut sa ajung in Italia sa am aceste doua proteze”.

De asemenea, dorim sa va multumim si noi tuturor celor care ne purtati in rugaciunile dumneavoastra si cei care ne-ati sprijinit financiar in proiectele noastre umanitare.

Pentru informatii suplimentare despre Ion ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button