Cazuri UmanitareStiri

Foto: 12 copii din Valea Jiului au primit rechizite şcolare pentru întreg anul 2012-2013

Valea Jiului este una dintre cele mai sarace zone din Romania. In perioada comunista, in aceasta zona lucrau zeci de mii de mineri. Acum zona Valea Jiului se zbate in saracie. Multi dintre cei care lucrau in mina au plecat din zona cautand un trai mai bun in alte zone ale tarii sau in strainatate. Cea mai mare parte a tineretului a plecat si el, in mod special in Occident in cautarea unui loc de munca. In zona, au mai ramas in mod special pensionarii si minerii care inca si-au pastrat locurile de munca in urma disponibilizarilor si a inchiderii minelor. In acest context, Slujire Crestina isi desfasoara o parte din proiecte si in aceasta zona, in mod special in sustinerea familiilor cu multi copii. In anul acesta, in masura fondurilor disponibile, am ales 12 copii care au primit din partea noastra rechizitele scolare necesare la scoala, in cadrul proiectului pe care il desfasuram anual ,,Trimite un copil sarac la scoala”. Dintre cei 12 copii care au primit rechizitele scolare, 6 au fost din orasul Vulcan si 6 din orasul Lupeni, judetul Hunedoara. Dorim sa multumim sponsorilor, cei care au sustinut financiar acest proiect umanitar pentru copiii saraci din Valea Jiului.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa de email: misiuneaslujirecrestina@gmail.com, sau tel: 0766 365 833 sau 0749 402 098.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button