ConferinteStiri

Conferinţa de informare şi instruire a liderilor AWANA Seed Planters

Considerăm că este o binecuvântare de a beneficia de instruire suplimentară şi resurse care să ajute biserica locală să înceapă sau să continue lucrarea pentru copii şi tineri.

Preţul este mai mult decât avantajos:  60lei/pers  (taxă conferinţă, materiale Awana, masă şi cazare)

Aceasta este a treia conferinţă Seed Planters din 2012, în primăvară am avut două conferinţe la SUCEVIŢA şi SURDUC. Pentru că am fost solicitaţi de mai multe persoane care nu au mai găsit locuri la conferinţele din primăvară, am decis să mai avem o conferinţă în toamnă.

  • 18-21 octombrie  2012 ZĂRNEŞTI (BRAŞOV)

 Date referitoare la locaţie puteţi găsi aici.

CE ESTE AWANA?

Este o unealtă de evanghelizare şi ucenicizare, oferită bisericii locale, într-un cadru cât mai accesibil. Awana, la nivel internaţional, slujeşte peste 9.000 de biserici din 110 ţări, evanghelizând şi ucenicizând peste 550.000 de copii şi tineri anual. În România, acest program funcţionează de peste 20 de ani, având rezultate semnificative. Intenţia noastră este să încurajăm şi să suţinem cluburile existente, şi să relansăm acest program pentru alţii interesaţi de o lucrare cu impact maxim pentru copii şi tineri.

Citeşte tot: http://www.awana.ro/?cat=13

Echipa AWANA ROMANIA

www.awana.ro tel: 0722679651/0757656269 Sergiu Grigorescu

Show More
Banner Pozitie 4 (liber)

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button