Val de persecuţii în Orientul Mijlociu

0
157

Organizaţia Open Doors a emis recent o voce de avertizare pentru creştinii din Orientul Mijlociu cu privire la un nou val de persecuţii ce ar putea izbucni în orice moment.

Acest lucru poate fi un rezultat al demonstraţiilor violente declanşate de filmul profetului Mahomed. Teama organizaţiei Open Doors este aceea că un nou val de persecuţii se pot ivi contra creştinilor din Orientul Mijlociu.

Moartea violentă a ambasadorului SUA din Libia, Stevens Christopher, şi a altor trei angajaţi, în timpul unui atac violent asupra ambasadei, explică furia musulmanilor.

Purtătorul de cuvânt al Open Doors, Michael Wood, spune că „mulţi dintre fanaticii musulmani s-au legat acum de SUA şi de creştini. Deci, creştinii din această regiune, cum ar fi Libia şi Egipt, se află direct în linia de foc a musulmanilor revoltaţi”.
Atacurile de marţi asupra ambasadelor SUA din Libia şi Egipt ar putea avea consecinţe grave pentru creştinii marginalizaţi din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.
Ȋn Egipt, creştinii alcătuiesc un număr de 10% din totalul populaţiei. Ȋn Libia, numărul acestora este puţin mai scăzut faţă de Egipt.
Rugaţi-vă pentru creştinii din Libia şi Egipt care se află în pericolul de a fi persecutaţi de către musulmani!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.