ExterneStiri

Val de persecuţii în Orientul Mijlociu

Organizaţia Open Doors a emis recent o voce de avertizare pentru creştinii din Orientul Mijlociu cu privire la un nou val de persecuţii ce ar putea izbucni în orice moment.

Acest lucru poate fi un rezultat al demonstraţiilor violente declanşate de filmul profetului Mahomed. Teama organizaţiei Open Doors este aceea că un nou val de persecuţii se pot ivi contra creştinilor din Orientul Mijlociu.

Moartea violentă a ambasadorului SUA din Libia, Stevens Christopher, şi a altor trei angajaţi, în timpul unui atac violent asupra ambasadei, explică furia musulmanilor.

Purtătorul de cuvânt al Open Doors, Michael Wood, spune că „mulţi dintre fanaticii musulmani s-au legat acum de SUA şi de creştini. Deci, creştinii din această regiune, cum ar fi Libia şi Egipt, se află direct în linia de foc a musulmanilor revoltaţi”.
Atacurile de marţi asupra ambasadelor SUA din Libia şi Egipt ar putea avea consecinţe grave pentru creştinii marginalizaţi din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.
Ȋn Egipt, creştinii alcătuiesc un număr de 10% din totalul populaţiei. Ȋn Libia, numărul acestora este puţin mai scăzut faţă de Egipt.
Rugaţi-vă pentru creştinii din Libia şi Egipt care se află în pericolul de a fi persecutaţi de către musulmani!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button