Organizaţia Biblii pentru China se pregăteşte să livreze 30,000 de Biblii creştinilor dornici

In Externe, Proiecte, Stiri

O organizaţie dedicată în oferirea materialelor religioase celor în nevoie se pregăteşte pentru o călătorie în China, în octombrie, pentru a oferi mii de Biblii celor care s-au rugat în mod disperat pentru ele.

Biblii pentru China se pregăreşte să ofere Biblii oamenilor din China rurală, unde libertatea religioasă este înăbuşită şi nu întotdeauna aplicată poporului chinez.

„Avem aproximativ 30,000 (de Biblii) pe care echipa noastră de patru persoane le vor preda într-o perioadă de patru zile. Este într-adevăr o oportunitate interesantă. Când ajungi în aceste zone rurale, dacă găseşti o Biblie în aceste sate rurale, ea fusese deja uzată şi aproximativ patru centimetri grosime zdrenţuită din cauza utilizării, a declarat Barry Werner, CEO al Biblii pentru China, pentru Mission Network News.

Organizaţia primeşte aprobare din partea guvernului chinez înainte de a-şi începe călătoria, pentru a evita orice conflict odată ce ei se află în China.

Werner a descris un proces care este foarte dependent de a reţea de distribuire sofisticată a partenerilor internaţionali.

“Aceştia tipăresc totul pentru China în chineza mandarină şi le transferă către 70 de puncte de distribuire, care sunt toate oraşe mari. Apoi lucrăm cu o organizaţie care este capabilă de a achiziţiona aceste Biblii prin Amity, apoi le duc la punctual rural de distribuire, iar apoi le trimit zonelor foarte îndepărtate rurale, din una dintre acele 70 centre de distribuire”, a precizat Werner.

Grupul lui Werner plănuieşte să viziteze mai mult de 50 de biserici în timpul şederii în China, toate fiind înregistrate la guvernul chinez. Pentru Werner, reacţia acelor creştini chinezi care au aşteptat un timp îndelungat pentru o Biblie proprie este ceea ce îl aduce înapoi an după an.

“Oamenii mă apucă şi mă îmbrăţişează, şi plâng pe cămaşa mea. Emoţia care s-a instalat în ei, primind o Biblie după ce s-au rugat timp de mai mulţi ani, a fost de necrezut”, a adăugat Werner.

Christian Post

You may also read!

Salutări din Etiopia – familia Pașcalău

ZILE DE SĂRBĂTOARE Nu de multe ori ne-am pus straie de sărbătoare de când suntem pe câmpul de misiune,

Read More...

Meditaţie – 07.01.2018

„Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.” (Matei 18:20)

Read More...

10 calităţi ale unui lider înţelept, de Bebe Ciausu

Dacă acţiunile tale îi inspiră pe alţii să viseze mai mult, să înveţe mai mult şi să facă mai

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro