Organizaţia Biblii pentru China se pregăteşte să livreze 30,000 de Biblii creştinilor dornici

In Externe, Proiecte, Stiri

O organizaţie dedicată în oferirea materialelor religioase celor în nevoie se pregăteşte pentru o călătorie în China, în octombrie, pentru a oferi mii de Biblii celor care s-au rugat în mod disperat pentru ele.

Biblii pentru China se pregăreşte să ofere Biblii oamenilor din China rurală, unde libertatea religioasă este înăbuşită şi nu întotdeauna aplicată poporului chinez.

„Avem aproximativ 30,000 (de Biblii) pe care echipa noastră de patru persoane le vor preda într-o perioadă de patru zile. Este într-adevăr o oportunitate interesantă. Când ajungi în aceste zone rurale, dacă găseşti o Biblie în aceste sate rurale, ea fusese deja uzată şi aproximativ patru centimetri grosime zdrenţuită din cauza utilizării, a declarat Barry Werner, CEO al Biblii pentru China, pentru Mission Network News.

Organizaţia primeşte aprobare din partea guvernului chinez înainte de a-şi începe călătoria, pentru a evita orice conflict odată ce ei se află în China.

Werner a descris un proces care este foarte dependent de a reţea de distribuire sofisticată a partenerilor internaţionali.

“Aceştia tipăresc totul pentru China în chineza mandarină şi le transferă către 70 de puncte de distribuire, care sunt toate oraşe mari. Apoi lucrăm cu o organizaţie care este capabilă de a achiziţiona aceste Biblii prin Amity, apoi le duc la punctual rural de distribuire, iar apoi le trimit zonelor foarte îndepărtate rurale, din una dintre acele 70 centre de distribuire”, a precizat Werner.

Grupul lui Werner plănuieşte să viziteze mai mult de 50 de biserici în timpul şederii în China, toate fiind înregistrate la guvernul chinez. Pentru Werner, reacţia acelor creştini chinezi care au aşteptat un timp îndelungat pentru o Biblie proprie este ceea ce îl aduce înapoi an după an.

“Oamenii mă apucă şi mă îmbrăţişează, şi plâng pe cămaşa mea. Emoţia care s-a instalat în ei, primind o Biblie după ce s-au rugat timp de mai mulţi ani, a fost de necrezut”, a adăugat Werner.

Christian Post

epiesa.ro

You may also read!

La Auschwitz, mii de oameni se alătură Marșului celor vii pentru a-i onora pe cei morți

Oswiecim, Polonia, - Acum șaptezeci și trei de ani în urmă, Irving Roth, 88 de ani,  a fost eliberat

Read More...

Cornel şi Rachel Mich – buletin de misiune

Misionari în Dăneasa, Olt Familie : Mich Cornel si Rachel Suntem familia Mich și suntem misionari în Dăneasa. Ne-am căsătorit în 25

Read More...

Misiune pe termen lung în grupul etnic Patep – familia Dumitriu

Dragii noștri frați, La sfârșitul lui decembrie 2017 am luat hotărârea de a ne concentra eforturile pentru următorii 3 ani

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro