Articole

Miracol, coincidenţă sau normalitate?

Cu genunchii plecati la pamant asteptam un raspuns la rugaciunile inaltate catre cer. Ii cerem lui Dumnezeu sa raspunda cu miracole in viata noastra, promitand ca ne vom increde pe deplin in El de acum incolo. Oare un miracol din partea lui Dumnezeu ti’ar mari credinta? Oare un raspuns din partea Lui te’ar face sa nu te mai indoiesti niciodata de El? Si, nu in ultimul rand, cum te astepti tu ca Dumnezeu sa’ti raspunda, sa lucreze in viata ta pentru a te convinge de existenta Lui si de faptul ca Ii pasa cu adevarat de tine? Cu siguranta raspunsul Lui te’ar convinge cateva zile, saptamani, luni sau ani, dar niciodata pe deplin, deoarece cand te va trece printr’o noua incercare, Il vei intreba iarasi “De ce Doamne?”, “Unde esti?”, “Oare chiar iti pasa de mine?”. Si daca Dumnezeu ti’ar vorbi si ti’ar raspunde, L’ai mai iubi tu sincer? Sau doar i’ai fi recunoscator? Dumnezeu doreste ca tu sa te INCREZI si sa CREZI in El.

Este asemena unui Parinte care isi iubeste copiii, pentru ca sunt ai Lui, creatia mainilor Lui, si doreste tot ce’i mai bun pentru ei. Este asemenea unui Indragostit, care isi iubeste iubita pentru felul ei de a fi, pentru bunatatea, pentru credinciosia, pentru naturaletea ei, si nu pentru ca ea ii este oarecum recunoscatoare pentru ceva.

Asa cum tu doresti sa fii iubit indiferent de defectele tale, de calitatile si de momentele de tacere, asa si Dumnezeu doreste sa’L iubesti pe El chiar daca tace, chiar daca nu se face vazut. El este credincios si niciodata nu te va abandona. Da, poate uneori tacerea Sa te face sa crezi ca nu’I prezent, dar El vrea sa vada daca intr-adevar Il iubesti indiferent de problemele prin care treci, indiferent de lipsuri si nevoi. Nu doreste o dragoste conditionata de ajutor.

Acum, la final, da’mi voie sa’ti mai spun ca Dumnezeu iti raspunde la fiecare rugaciune, insa in ziua de azi, la fiecare miracol pe care Dumnezeu il face in viata noastra, noi avem o explicatie: “Pura coincidenta!”, “E ceva normal!”… Unde ti-e credinta?

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button