Tabăra creştină “Trăieşte altfel”

In Stiri, Tabere

În perioada 16 – 21 iulie 2012 va avea loc tabăra creştină de tineret “TRĂIEŞTE ALTFEL” cu titlul: “PUNCT.ŞI DE LA CAPĂT”, având drept scop principal motivarea participanţilor în luarea unei decizii personale privind curajul de a trăi curat într-o societate în care credinţa în Dumnezeu şi o viaţă morală şi integră nu sunt considerate “la modă”, nu mai reprezintă o valoare.

Programul taberei e structurat în 6 sesiuni plenare si 3 seminarii. Sesiunile vor avea un mesaj direct, într-un limbaj direct care să răspundă în mod direct nevoilor participanţilor.

În tabăra aceasta, pe lângă sesiunile plenare, intenţionăm să vă oferim şi 3 seminarii, pe teme precum: muzica/închinare, reţelele de socializare, relatiile de prietenie, pornografia, relaţiile sexuale.

În plus, va avea loc o serie de activităţi recreative, cum ar fi jocuri sportive (campionate de: footbal, volei, badminton,  etc), tiroliană, drumeţii, foc de tabără şi multe altele, ce vă vor îmbogăţi din plin timpul liber şi perioada pe care o veti petrece în această tabără, aducându-vă, în acelaşi timp, şi mulţi prieteni.

Alte detalii importante:

Tabăra va avea loc pe teritoriul localităţii Pădurea Neagră, judeţul Bihor, în incinta complexului sportiv.

Ne va conduce în închinare trupa: PROFIDES (din Bucureşti) — şi într-una din seri va sluji o trupă formată din instrumentişti din bisericile din zonă.

Vor predica Evanghelia: Ghiţă Mocan (Oradea), Iuliu Centea (Oradea), Silviu Cornea (Timişoara), Dan Lucaci (Oradea), Dorel Coraş (Ştei) şi Ionică Grigorescu (Baia Mare).

Vor ţine seminarii: Florin Iosif (Oradea – CBEE) şi Toni Berbece (Bucureşti).

Dacă doriţi să participaţi la această tabără va trebui să cunoaşteti şi să îndepliniţi următoarele cerinţe şi CONDIŢII:

1. Înscrieţi-vă pe internet până la data limită de 12 iulie (se cere un lider la maxim 20 de persoane, sau dacă nu veniţi decât singuri, atunci vă rugăm să specificati asta când vă înscrieţi; locurile sunt limitate la 300 de participanţi.

2. Respectaţi regulamentul de ordine interioară care va trebui semnat ca luat la cunoştinţă de fiecare participant la intrarea în tabără (dai link cu regulamentul acolo tot pe pagină).

3.Taxa de participare: participanţii vor putea opta pentru una din următoarele alternative:

–     Taxa pe toată perioada taberei e de 90 RON de persoană (inclusă mâncarea: 3 mese pe zi)

–     Taxa pe toată perioada taberei e de 105 RON de persoană (inclusă mâncarea: 3 mese pe zi + un tricou reprezentativ al taberei)

–     Taxa pe 3 zile e de 60 RON de persoană (inclusă mâncarea: 3 mese pe zi)

–     Taxa pe o zi e de 20 RON de persoană (inclusă mâncarea: 3 mese)

4. Taxa de vizitator: cei care vor dori să participe doar la unul din programe vor fi nevoiţi să achite 5 RON la intrarea în tabără

5. Cazarea va fi în corturi; participanţii vor trebui să-şi asigure corturi.

Nu uitaţi să aduceţi cu voi: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerină de ploaie, haine mai groase, lanternă, veselă (farfurii pentru felul 1 si 2, tacâmuri, cană), Biblie, caiet de notiţe, etc.

Până atunci, vă rugăm să postiţi şi să vă rugaţi împreună cu noi pe 29 iunie şi 6 iulie, ca Dumnezeu să ne dea o vreme însorită pe toată perioada taberei, şi apoi ca El să pregătească inimile participanţilor la această tabără, pentru a învăţa să trăiască frumos, să TRĂIASCĂ ALTFEL.

Pentru mai multe detalii şi informaţii vizitaţi pagina web www.traiestealtfel.wix.com/tabara.

elefant.ro

You may also read!

Evanghelistul Billy Graham, şi-a încheiat alergarea pe acest pământ

Cel mai mare evanghelist al secolului XX și-a încheiat alergarea și a plecat în veșnicie la vârsta onorabilă de

Read More...

Conferință. Tinerii sunt profund dezamăgiți de presiunea socială a unui corp perfect

Episcopul de Gloucester, Rachel Treweek, urmează să găzduiască o conferință națională săptămâna viitoare, vizând combaterea anxietății imaginii corporale la

Read More...

5 mituri despre relații existente în cultura noastră

Trebuie doar să te uiți la câteva episoade dintr-un serial popular ca să îți dai seama că ceea ce

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro