StiriStudii/Cercetari

Majoritatea creştinilor detestă Christian TV (Televiziunea Creştină), a arătat un sondaj

Directorul executiv al DoersTV.com, pastorul David Wright, a supus la vot pe mai mult de 100.000 dintre fanii canalului de pe Facebook pentru a afla ce cred ei despre Christian TV- şi a fost mai mult decât puţin surprins de rezultate.

 Wright a fost şocat să afle că marea majoritate a spus că îi place Christian TV şi că nu se uită la el. El a declarat că 90% dintre răspunsurile voturilor au fost negative.

Comentariile postate indicau câteva motive principale pentru care Christian Tv era respinsă:

  • prea multă implorare pentru donaţii băneşti  şi teledonuri;
  • propovăduitori falşi ai prosperităţii care manipulau oamenii pentru donaţii;
  • plictiseală şi o lipsă de programe de calitate;
  • lipsa integrităţii liderilor creştini care erau difuzaţi;
  • Wright a spus că a fost “stupefiat” de răspunsuri.

“Într-un fel mă aşteptam să existe creştini care să creadă că Christian TV era prea plictisitor, sau irelevant uneori, dar niciodată nu mi-am imaginat dispreţul pe care îl au mii de creştini faţă de Christian TV”, a declarat el.

“Din păcate, lăcomia de bani a înlocuit nevoia de slujire printre mulţi dintre slujitorii noştri şi reţelele de televiziuni creştine.”  Oamenii sunt sătui de pofta după lucrurile materiale.

El a adăugat că o lipsă a integrităţii între păstorii şi liderii de astăzi a jucat un rol decisiv în percepţia negativă a Christian TV.

“Nu putem să avem pastori care îngăduie păcatul şi să nu fie refuzaţi de oameni”, a mai declarat el.

Show More

Lidia Baiaş

“Sunt iubitoare de frumos, de cuvinte frumos alcătuite și, nu în ultimul rând, de oameni frumoși. Sunt absolventă a Facultății de Litere și îmi plac traducerile. La fel ca și voi, sunt în căutarea lui Dumnezeu, un Dumnezeu al iubirii și al perfecțiunii. Știu că doar El ne poate dărui frumosul în viață și binecuvântarea, pe care ne-o dorim cu toții. Am ales să fac parte din echipa Total Schimbat deoarece am vrut să Îl onorez pe Dumnezeu cu talantul pe care mi l-a dăruit. Doresc să fiu o rază de lumină în lumea din ce în ce mai întunecată în care trăim. Prin harul lui Dumnezeu, se poate!”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button