Studii/Cercetari

Femeile cu mulţi copii trăiesc mai mult

Femeile se pot aştepta să trăiască mai mult cu fiecare copil pe care îl nasc, un model special vizibil pentru acele care au mulţi copii, potrivit cercetătorilor australieni, care totuşi au spus că femeile nu ar trebui să aibă aşa mulţi copii din cauză că familiile mari sunt rele pentru mediu, raportează Life Site News.

Sydney Morning Herald a raportat vineri rezultatele unui studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea “News South Wales”, care au analizat 1200 de femei de peste 60 de ani din 1988.

Femeile cu şase sau mai mulţi copii s-au dovedit a fi 40%  mai puţin predispuse la a muri decât femeile fără niciun copil, o speranţă care a crescut simţitor cu fiecare copil pe care îl nasc. Cercetătorii au spus că, în ciuda faptului că nu se cunoaşte exact motivul pentru care copiii au crescut speranţa de viaţă, rezultatele au corespuns cu rezultatele din alte ţări.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button