PromotiiStiri

Fii Creativ de Crӑciun !

Lucrezi la Scoala Duminicala? Esti invatator sau educator intr-o scoala normala? Vrei idei de lucru manual de Craciun pentru activitatile cu copiii? Te intereseaza materiale pentru a dezvolta creativitatea si a ocupa eficient timpul copiilor tai de acasa? Iti place arta si vrei sa afli cum poti confectiona decoratiuni de Craciun din materiale refolosibile sau cu costuri minime? Pachetul Craciun Creativ cuprinde o colectie electronica impresionanta de peste 500 de idei si de modele, toate in limba romana, foarte bune calitativ, adunate pe parcursul mai multor ani de studiu si lucru cu copiii. 

Termeni si conditii de achizitionare:

  • toate materialele sunt pentru uz personal, in clasa, in proiectele dumenavoastra, materiale ale bisericii si alte publicatii interne. Nu le puteti publica/reproduce in carti, reviste si alte produse destinate vanzarii.
  • Nu aveti permisiunea de a le publica pe site-uri personale sau comerciale, intregul pachet poate fi achizitionat in schimbul unei donatii de 35 RON destinate unui proiect pentru copiii in India.
  • pachetul va fi primit prin email sub forma unui atasament arhivat  in max 48 de ore de la anuntarea platii la adresa de email [email protected]

Mai multe detalii gӑsiți AICI

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button