ExterneStiri

Billy Graham a fost spitalizat

Billy Graham a fost internat miercuri într-un spital aproape de domiciliul său din nordul Carolinei pentru a fi examinat din cauza pneumoniei, în urma congestionării, a tusei şi a febrei uşoare, afirmă purtătorul de cuvânt al evanghelistului.

Medicul personal al predicatorului în vârstă de 93 de ani, Dr. Lucian Rice, a spus că Graham a fost într-o stare stabilă.

În ultimii ani, starea de sănătate legată de vârstă, cum ar fi degenerescenţa maculară şi pierderea auzului, l-a ţinut pe Graham acasă. Un comunicat de presă emis de Spitalul de Misiune din Asheville a meţionat că Graham a zâmbit şi a făcut cu mâna personalului în timp ce intra în clădire. Purtătorul de cuvânt al lui A. Larry Ross a afirmat că Graham ar putea să-şi petreacă noaptea acolo.

Ross a declarat că Graham a fost binedispus după o după-amiază plină de teste medicale. Fiica sa, Gigi, l-a vizitat după cină pentru rugăciune şi citire a Bibliei, a adăugat acesta. Graham a fost spitalizat în mai, când şi-a petrecut 5 zile la acelaşi spital din cauza pneumoniei. În octombrie 2008, Graham a fost spitalizat după ce s-a împiedicat şi a căzut peste unul din câinii lui.

Graham a suferit de cancer de prostată şi a mai fost spitalizat în 2007 pentru aproape 2 săptămâni după ce a manifestat sângerare intestinală. Soţia sa, Ruth Bell Graham, a murit în iunie 2007.

Graham apare rar în public acum. Asociaţia Evanghelică „Billy Graham” este condusă de fiul acestuia, Franklin.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button