BisericaExterne

Nigeria: 4 morţi, biserici incendiate în urma atacului

Martorii şi autorităţile spun că cel puţin 4 oameni au murit într-un aparent atac din nord-estul Nigeriei, văzând biserici şi întreprinderi arse până la temelie, raportează CISA.

Atacul a avut loc sâmbătă seara în incinta oraşului Geidam din statul nigerian Yobe, care se află aproape de graniţa cu Niger. Martorii afirmă că atacatorii au aruncat în aer o secţie de poliţie şi au atacat o bancă, incendiind, de asemenea, întreprinderi şi cel puţin 8 biserici.

Comisarul poliţiei din statul Yobe, Sulaiman Lawal, a refuzat să comenteze situaţia duminică, referindu-se la solicitarea sediului poliţiei naţionale, unde nimeni nu a răspuns apelului. Oficialităţile cazurilor de urgenţă au refuzat să comenteze imediat.

Atacurile vin după data de 4 noiembrie din capitala statului susţinut de musulmanii radicali, sectă cunoscută sub numele Boko Haram, care a ucis mai mult de 100 de persoane.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close