ConferinteStiri

Conferința Zonalӑ de Tineret „Sfințenie ȋn relații” cu Pastor Dr. Elisei Rusu, la Ploiești

Sâmbӑtӑ, 3 decembrie 2011, ȋncepând cu orele 15.00 Biserica „LOGOS” Ploiești va gӑzdui un nou eveniment de interes pentru tinerii prahoveni și nu numai, ultimul planificat pentru acest an și așteptat cu mare nerӑbdare: Conferința Zonalӑ de Tineret.
Tema acestei ȋntâlniri va fi “Sfințenie ȋn relații”, o temӑ “aprinsӑ” și discutatӑ deschis, fărӑ inhibiții sau șabloane de limbaj religios, cunoscut fiind faptul cӑ relațiile tinerei generații sunt continuu amenințate atât de ispite și tentații caracteristice acestei vârste, cât și de presiunea unor mentalitӑți sociale de libertinaj recunoscut.

Conferențiarul acestei ȋntâlniri va fi Pastor Dr. Elisei Rusu, lector universitar la Institutul Teologic “Timotheus” din București, iar momentele de laudӑ și ȋnchinare vor fi conduse de Trupa EXCELSIOR.
Ușile Bisericii „LOGOS” Ploiesti sunt deschise la acest eveniment pentru orice tânӑr creștin interesat de abordarea acestui subiect fierbinte, precum și pentru prietenii sau colegii acestora!

Adresa: Str. Miciurin, Nr. 6, Ploiești

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button