Biblia audio este disponibilă acum în 601 limbi

In Externe, Proiecte

Cu lansarea înregistrărilor în 11 limbi noi, organizaţia Credinţa Vine În Urma Auzirii afirmă că acum are Noul Testament audio în mai mult de 600 limbi, raportează Jeremy Reynalds, corespondent senior pentru ASSIST News Service.

Potrivit lansării veştii din partea organizaţiei, aceste limbi combinate sunt vorbite de mai mult de 5 miliarde de oameni din 185 state, la nivel global. Abia acum un an, organizaţia a confirmat lansarea înregistrării în a 500-a limbă.

“Acest model de progres este posibil prin parteneri extraordinari care lucrează împreună pentru Împărăţie”, a spus Morgan Jackson, director internaţional al organizaţiei, într-un comunicat de presă. “De la translatori la echipe de înregistrare şi la donatorii care au pus bazele lucrării, acesta este Trupul lui Cristos care funcţionează împreună.”

Credinţa Vine În Urma Auzirii afirmă că lansarea celor 11 limbi noi reprezintă mai mult de 650.000 oameni care acum au Cuvântul Domnului în format audio în limba lor natală.

Aceste limbi sunt bawn (Bangladesh), biate (India), Chinantec de Ozumacin (Mexic), Gbaya de Sud-Vest (Republica Central Africană), koorete (Etiopia), margos quechua (Peru), mousgoum (Camerun), nomaande (Camerun), samba leko (Camerun), tabaru (Indonezia) şi tarahumara baja (Mexic).

Organizaţia precizează că margos este cea de-a 17-a limbă quechua care este adăugată în catalogul ministeriatului. Ayacucho quechua a fost printre primele limbi de baştină care au fost înregistrate audio.

Credinţa Vine În Urma Auzirii oferă acces liber la Bibliile audio prin transmisii şi podcast-uri, în timp ce Biblia este estimativă pentru iPhone, iPad, şi dispozitivele Android permit acum accesul la Biblii în mai mult de 600 limbi.

Pentru acele zone în care nu este regulat accesul la internet sau la dispozitive mobile, organizaţia continuă să furnizeze Noul Testament audio prin vestitorii reţelelor electrice pentru grupuri de ascultare. Din septembrie 2011, mai mult de 290.000 dispozitive audio digitale fac ca Biblia să fie disponibilă pe toată suprafaţa globală.

În 2012, organizaţia va celebra cei 40 de ani în slujire, continuând să se concentreze pe misiunea de a înregistra şi furniza Noul Testament audio în toate limbile traduse.

You may also read!

Conferință. Tinerii sunt profund dezamăgiți de presiunea socială a unui corp perfect

Episcopul de Gloucester, Rachel Treweek, urmează să găzduiască o conferință națională săptămâna viitoare, vizând combaterea anxietății imaginii corporale la

Read More...

5 mituri despre relații existente în cultura noastră

Trebuie doar să te uiți la câteva episoade dintr-un serial popular ca să îți dai seama că ceea ce

Read More...

Germania: 97 de atacuri anti-creștine anul trecut, cel mai mult împotriva refugiaților

Poliția federală germană a înregistrat aproape 100 de atacuri împotriva creștinilor sau a instituțiilor creștine din Germania în 2017,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro