Stiri

Partidul Crestin

Suntem români. Ca fiecare dintre cei care citesc aceste rânduri.
Suntem dintre cei care cred, speră, muncesc şi sunt  corecţi.
Suntem dintre cei care cred  că puterea ne vine din împlinirea cuvântului nostru şi dintre cei care ştiu că un neam îşi  poate  realiza visele  cu  inspiraţia,  împlinirea şi alinierea la Cuvântul Divin.
Suntem români şi ne pasă. Suntem români încă mândri de originea lor.
Suntem români mândri de ţara lor .

Ne-am hotărât  să ne implicăm, să ne asumăm responsabilitatea vieţii noastre şi a celor din jurul nostru. Credem în pace, dragoste, transparenţă, unitate, libertate, armonie şi prosperitate.
Vedem România ca o mare comunitate de comunităţi. Ştim că puterea este a poporului şi este dată reprezentanţilor aleşi pentru a împlini voinţa cetăţenilor în scopul binelui comun şi nu al unor grupuri minimale.
Viitorul începe chiar azi. Timpul vorbelor fără rost a trecut, este timpul acţiunii pentru  România .
Împreună suntem viitorul ei.

Pentru a afla mai multe despre acest partid, si multe alte informatii vă  rog vizitaţi www.partidulcrestin.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

23 Comments

  1. Cred ca acest Partid va face mult mai mult decat celelalte Partide daca cu adevarat vor cauta pe Dumnezeu in primul rand si aplicarea Cuvantului Lui Dumnezeu in vietile lor.Pentru ca Romania sa se poata ridica din starea in care sa afla numai cu oameni sinceri si cinstiti se poate face. Cred ca mai sunt si oameni de felul acesta care sa ajute cu adevarat Romania sa -si primeasca numele de care sa se vorbeasca de bine. Va fi un inceput greu dar nu imposibil daca isi va pastra numele curat fata de Dumnezeu si fata de popor.

  2. LIPSA DE VIZIUNE CREAZA DIVIZIUNE

    Este imperiosnecesar sa acceptam felul in care trateaza Dumnezeu,Carmuitea,Autoritatea si implicarea CRESTINILOR PRACTICANTI,in Politica (administratia locala si nationala),si asta dovedind-O Dumnezeu ,din Abundenta dealungul istoriei omenirii de la inceputul existentei pana in prezent.

    Mergand pe principiul: **CREDINTA BAZATA PE DOVEZI** si nu credulitate,voi afirma pentru inceput:da,fie ca Dumnezeu sa binecuvinteze cu multa intelepciune pe cei ce se vor implica in aceasta lucrare de viitor,avind mereu verticalitate si simtul raspunderii in fata Lui Dumnezeu si a Cetatenilot Statului Roman.

    Sa facem un mic popas si sa meditam la felul in care Dumnezeu se implica in istoria poporului evreu,dandu-le DIRECTIVE POLITICE CLARE din punct de vedere SOCIAL,ECONOMIC si ADMINISTRATIV;pe vremea cand erau luati ca sclavi in Imperiul Babilonian.

    CITAT- IEREMIA 29:4-7. **Asa vorbeste Domnul ostirilor,Dumnezeul lui Israel,catre toti prinsii de razboi,pe care i-am dus din Ierusalim in Babilon: Ziditi case,si locuiti-le;saditi gradini si mancati din roadele lor! Luati-va neveste,si face-ti fii si fiice;insurati-va fiii,si maritati-va fetele,sa faca fii si fiice,ca sa va inmultiti acolo unde sinteti,si sa nu va imputinati. Urmariti binele cetatii,in care v*am dus in robie,si rugati-va Domnului pentru ea,pentruca fericirea voastra atarna de fericirea ei !

    Intr-o alta ordine de idei,haidem sa facem o mica incursiune in text si sa desptindem adevarurile fundamentale pe care le regasim si pe care Dumnezeu le spune clar si raspicat prin mesagerul Sau.Proorocul IEREMIA

    DUMNEZEU VORBESTE !!!

    1.Posibilitatea evreilor de a duce un trai linistit,prosper si care sa le dea fericirea in acea perioada critica de robie,era strans legata si atarna de starea de bine si de fericirea a babilonienilor .

    2.Regasim in versetul 7,citat mai sus , expresia PENTRUCA: contextul in care e pusa,scoate in evidenta un alt principiu cerut de Dumnezeu Iudeilor,si aume: Bunastarea lor era conditionata direct de Dumnezeu in functie de indeplinirea sarcinilor ce le comunicase Dumnezeu prin Proorocul Ieremia,poporului.

    3.SARCINI SOCIALE SI ECONOMICE ce aduceau o mai buna prosperitate lor,si implicit Imperiului Babilonian.

    a.Zidirea de case si locuirea lor – Asta implica o parte de dezvoltare si in zilele noastre a orcarui stat modern.
    b.O implicare directa in agricultura ceea ce inseamna o mai buna functionare a economiei pe piata Agroalimentara.
    c.Promovarea si practicarea VALORILOR instituite de la inceputul lumi,de insus Dumnezeu;si anume,CASATORIA si VIATA DE FAMILIE,fiind in sine ,celula de baza a societatii si a intregii omeniri de pe planeta TERRA.
    e.Implicarea activa si sustinuta in viata cotideana prin toate capacitatile intelectuale ,talentele si calitatile Etic-Morale cu care Dumnezeu Il inzestrase intro anume masura pe fiecare dintre evrei. Urmarind prin aceasta Bunastatea,Echilibrul,Prosperitatea si Fericirea Imperilui Babilonian;fara de cara nici ei nu puteau dobindi un trai prosper si fericit.

    4. MISIUNEA RELIGIOASA – O gasim in citatul de fata si in multe altele,atat in VECHIUL TESTAMENT cat si in NOUL TESTAMENT.
    Insus Dumnezeu cere poporului sa duca o viata de RUGACIUNE,constanta si sustinuta,pentru tot Imperiul Babilon,astfel butand sa dobandeasca bunastare si fericire alaturi de ei.

    Daca intradevar dorim schimbarea in mai bine a Statului Roman,sa o dovedim cu fapta,implicandu-ne in Politica Statului ,la nivel National si Local;pe masura Capacitatilor,Inteligentei,Sanatatii si fortei cu care suntem inzestrati de Dumnezeus si unele le putem dobindi pe parcursul vietii,nu pentru a le ascunde in mod egoist sau punandu-ne dupa un paravan al parerilor si rastalmacirilor eronate a unor mentalitati religioase . Sa nu uitam ca suntem datori sa slujim Societatii Romanesti cu tot ceea ce putem.
    BIBLIA e cuvantul lui Dumnezeu si e clar numai ca oamenii il complica.

    Meditati in Liniste la Textele Bibliceprecum: 2 Timotei.3:16,17; Romani 12:17-21.

    Pacea si Dragostea lui Dumnezeu sa binecuvinteze Natiunea Romana si Lumea intreaga.

  3. Daca nu zideste Domndul o casa degeaba lucreaza cei ce o zidesc . Daca nu pazeste Domnul o cetate degeaba vegiaza cel ce o pazeste. Stim ca Domnul poate salva România doar El mai poate . Domnul sa binecuvânteze pe toti ce s-au implicat în aceasta lucrare , Domnu sa fie cu ei si sa le ajute sa poata duce la bun sfârsit aceasta lucrare daca acest partid se bazeaza pe ajutorul lui Dumnezeu va putea face lucruri minunate in România .Dumnezeu sa binecuvânteze România !!

  4. Privind putin pe pagina lor web am intrat parca intr-o melancolie si imagine de societate pe care inca nu am cunoscut-o niciodata si in care sper sa traiesc vreodata . de ce nu am cunoscut-o??Ce au facut in ultimii 20 de ani( nu vb de mai inainte, luand doar aceasta perioada in considerare- si nu scurta consider) politicienii, conducatorii tarii noastre? Ne-au adus frica, nesiguranta, inselaciune, minciuna, coruptie, emigrare in masa. Care credeti ca sunt principiile lor, dupa ce se ghideaza ei avand in vedere cele de mai sus?? ….nu mai e nevoie de cuvinte
    Care sunt principiile lui Dumnezeu? -Iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti!Cate calitati morale credeti ca cuprinde acesta :TOATE!!
    Cum dar sa nu alegem pe Dumnezeu , cum dar sa nu dorim sa fim condusi de oameni care doresc sa fie sub calauzirea si principiile Lui Dumnezeu
    Asa cum au spus toti de mai sus, numai Dumnezeu mai poate schimba Romania, Dumnezeu sa ii ajute!

  5. Ma bucur Raku pentru mesajul frumos care lai lasat, Dumnezeu sa te Binecuvanteze. De asemenea ma bucur pentru aceasta initiativa care sa luat din partea unor credinciosi care doresc sa se implice si de care vreau si eu sa ma alatur ca sa lucram impreuna. Cred ca Dumnezeu va ajuta si sprijini pe cei implicati si nu-i va lasa sa fie doar cu numele ci sa fie o lucrare sa rasune in lumea intreaga. Mesajul meu este de asemenea pentru unitratea tuturor celor care au frica de Dumnezeu indiferent di ce grupare religioasa fac parte, este momentul acuma sa ne unim. Dumnezeu sa ne ajute.

      1. datorita faptului ca Dumnezeu iubeste Romania pragateste oameni pentru schimbarea ei.Ma bucur ca Dumnezeu a deschis aceasta viziune de formarea unui partid crestin care sa promoveze cu adevarat valorile crestine pentru toata populatia Romaniei. Cu aceste cuvinte ma alatur dumneavoastra (membrilor fundatori ai partidului) si doresc ca Dumnezeu sa faca realitate aceasta frumoasa viziune. Domnul sa va binecuvinteze!

  6. Iata inca un indelm din Sfanta Carte -B I B L I A- pentru toti aceea ce vor sa fie harnici sa isi aplice destoinicia,talentul si compententele la nivel POLITIC in Romania in functie de capacitatea intelectuala si pregatirea in domeniu.
    CITAT-Eclesiastrul 9:10. Tot ce gaseste mina ta sa faca,fa cu toata puterea ta !Caci,in locuinta mortilor,in care mergi,nu mai este nici lucrare,nici chibzuiala,nici stiinta,nici intelepciune!
    Asadar,frati romani,Dumnezeu ne-a chemat sa folosim aceste INZESTRARI DIVINE si in Domeniul POLITIC-ADMINISTRATIV. -INTELEPCIUNEA
    -Stiinta
    -Cercetatea
    -Educatia
    -Cumpatarea
    -Harnicia
    Unil din versurile unui imn CRESTIN: Sus la lucru amice CRESTINE,milueste si fa tot bine.
    Doamne Ajuta-ne sa facem la fel.

  7. Te drămuiesc în zgomot şi-n tăcere
    Şi te pândesc în timp, ca pe vânat,
    Să văd: eşti şoimul meu cel căutat?
    Să te ucid? Sau să-ngenunchi a cere.
    Pentru credinţă sau pentru tagadă,
    Te caut darz şi fără de folos.
    Eşti visul meu, din toate, cel frumos
    Şi nu-ndrăznesc să te dobor din cer grămadă.
    Ca-n oglindirea unui drum de apă,
    Pari când a fi, pari când ca nu mai eşti;
    Te-ntrezării în stele, printre peşti,
    Ca taurul sălbatec când se adapă.
    Singuri, acum în marea ta poveste,
    Rămân cu tine să mă mai măsor,
    Fără să vreau să ies biruitor.
    Vreau să te pipăi şi să urlu: “Este!”

  8. IMPARTE LUMINA CU ALTII PENTRU CA NIMENI SA NU RAMANA IN NOAPTE!!!
    AM INTELES CACI E UNICA FORMA PRIN CARE PUTEM IMPARTASII CREDINTA ADEVARATA,SA FACEM CUNOSCUT CUVANTUL LUI DUMNEZEU,SA AVEM UN ACCES DIRECT ASUPRA POPORULUI ROMAN SI CARE NE RUGAM SA AIBA REZULTATE,FII CRESTIN CU ADEVARAT SI MARTURISESTE-L PE DOMNUL .
    EL ESTE APROAPE,CAT AI FACUT PENTRU EL!!?? FII CALAUZA SI LUMINA PENTRU CEI DIN JUR .DOMNUL CU VOI TOTI!

  9. Dorinta mea este sa ne rugam pentru Romania, ca Dumnezeu sa o elibereze de sub puterea celui rau, ca oamenii sa se simnta liberi si sa fie mantuiti, sa aiba o viata mai linistita sa se bucure de fiecare zi pe care o traiesc. Haidem sa indraznim dragi crestini si sa putem sa ne implicam cu totii pentru aceasta lucrare, toti cei care citesc aceste mesaje sunt rugati sa scoata de pe internet cate un formular ce cuprinde 10 randuri cu semnaturi si in felul acesta vom putea inscrie acest partid. Cei care o faceti sa ne lasati un mesaj la CONTACT din partidulcrestin.ro. Dumnezeu sa va Binecuvanteze

  10. Romania are nevoie de un asemenea partid !!!
    In sfarsit a venit vremea ca Romania sa fie carmuita de viitori lideri ce nu au de ce sa se teama ori sa se rusineze.
    Sincer,sunt satul de asa zisii crestini ce sunt la carmuirea tarii si ii vedem cum mai tot timpu incalca in mod flagrant; Constitutia,Justitia si multe alte drepturi SOCIAL-UMANE a CETATENILOR acestei tari.
    Dumnezeu sa se indure si de ei,pe langa ca fac cee ce fac fata de popor mai incalca si cele ZECE PORUNCI BIBLICE,in care credem noi toti ce ne numim crestini.
    Sper ca Romania sa aleaga ce e bine pentru bunastare si un viitor in care sa se restabileasca echilibrul si toleranta economica,politica,sociala si administrativa.
    Dumnezeu sa ocroteasca Romania.

  11. Ada Doamne ziua in care sa se vada diferenta dintre oameni care slujesc in Romania cu frica de Tine si care te iubesc din toata inima.Cred ca-ci singura sansa ca Romania sa mai poata avea un viitor pentru toti este sa se implice crestinii la guvernare si sa-i ajutam cu titii. Este bine ca Bisericile sa se uneasca si sa se roage pentru cei implicati.

  12. Trebuie facut ceva pentru a salva Romania pentru ca in felul acesta nu se mai poate, ajungem cu totii la spitalul de nebuni, locuri de munca nu, conditii optime nu,viata de trai nu, siguranta, libertate ……nu….Doamne Dumnezeule ai mila de Romania ori ajutai pe cei care ne conduc tara sa te respecte si sa faca voia ta ori schimbai pe toti si puneti copii tai sa guverneze tara. Dar pana atuncin dane rabdare sa nu pacatuim impotriva Ta Doamne, o inima sincera.

  13. Partidul Crestin ureaza tuturor credinciosilor de pretutindeni un cardial salut de Pace si Binecuvantare din partea lui Dumnezeu si un viitor prosper pentru fiecare familie. Dorim sa fim alaturi de fiecare si sa ne incurajam reciproc in aceste momente dificile prin care trecem in aceasta perioada, insa cu credinta ca Dumnezeu ne va ajuta daca vom cauta sa facem voia Lui.Suntem alaturi de cei care sunt singuri si parasiti, de cei lipsiti, de bolnavi si si de cei care sunt privati de libertate.

  14. Partidul Crestin
    • Dupa 45 de ani de comunism, Romania a ajuns incatusata, privata de libértate, fara viitor, copii nu au stiut ce este adevarata bucurie. Tinerii erau invatati sa sufere,parintii sufereau in tacere cu nadejdea ca va veni o zi in care sa fie liberi sa traiasca o viata mai linistita si fericita. Batranii nostrii isi inchideau ochii pentru totdeauna cu durere in suflet ca a trecut o viata fara sa-…si fi putut ajuta copii sau nepoti si o sfarseau prin spitale sau aziluri departe de cei dragi lor.
    • Nici macar libertatea de a plange la picioarele Mantuitorului nu o aveai. Tot mai multe Biserici au fost distruse sau inchise, iar duminica erai condamnat sa mergi la munca ca sa nu poti merge la Biserica.
    • De si erau asigurate locurile de munca in Fabrici, Uzine,C.A.P, Combinate sau Mine, salariile nu erau pe masura, painea pe ratie iar lumina, caldura si apa erau de multe ori doar pe prográmele afisate la scara blocului. Era atata durere,suferinta,si tacere incat nu aveai curajul sa le poti impartasi cu altii.
    • Dupa 22 de ani de democratie Romania care astepta sa traiasca mai sigura mai libera dar si mai fericita a ajuns sa planga dupa lucrurile care alta data le avea. Doar locurile pustii sau zidurile daramate ne mai aduce aminte ca-ci acolo candva a fost o Fabrica, o Uzina un C.A.P un Combinat sau o Mina fie de carbune sau minereu, se spune ca-ci candva de si a fost rau a fost mai bine ca acum. Cei mai multi plang ca-ci nevoia ia impins sa i-a drumul pribegiei prin lume si asa s-au despartit parinti de copii si frati de frati si uni nu sau vazut cu anii iar altii nici odata, cata tristete si lacrimi.
    • Partidul Crestin doreste o Romanie noua, o Romanie Binecuvantata de Dumnezeu cea ce nu a avut nici odata , o Romanie libera,o Romanie sigura unde sa se simta adevarata bucurie si fericire dar si condiitiile necesare fiecarei categorii de oameni. De acea va rugam sa ne ajutati sa strangem cele 25 000 mii de semnaturi ca sa ne putem constitui,descarcati din pagina http://www.partidulcrestin.ro cate un formular de inscriere ca membrii fondatori care cuprinde 15 file si complectatile cu cei din casa d-voastra sau vecinii d-voastra.Trebuie pe aceiasi lista sa fie din aceiasi localitate si judet, apoi lasati cate un mesaj ca sa le putem aduna. Tot odata va asteptam sa va alaturati noua ca sa ne putem organiza la nivel national toti cei care doriti si aveti o inima sincera, curata si cu frica de Dumnezeu. Cu multa dragoste pentru d-voastra, Conducerea Partidului Crestin.
    DUMNEZEU SA NE AJUTE!
    Ver más

    Partidul Creştin
    http://www.partidulcrestin.ro
    Iubeşte aproapele tau ca pe tine insuţi!

  15. Vinerea mare 13 aprilie 2012

    …daca poporul Meu peste care este chemat numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta fata Mea, si se va abate de la caile lui rele – il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara (2Cron 7.14).

    Romania este o tara bolnava din punct de vedere spiritual, social si economic. Cel care o poate tamadui (vindeca) este Dumnezeu si o va face daca ascultam de El.
    1. Sa ne smerim, aceasta inseamna: sa-L proclamam ca suveranitate suprema peste Romania; sa ne recunoastem ca suntem slabi si pacatosi: plini de mandrie, rautate, tradatori de neam, egoisti……
    2. Sa ne rugam pentru lucrurile de care avem nevoie si sa recunoastem ca numai Dumnezeu ni le poate da. Binecuvantarile de care are nevoie Romania vin de la El!
    3. Sa cautam fata Lui Dumnezeu si sa nu ne inchinam la idoli. Sa ne incredem in El, sa facem voia Lui si sa-L urmam pe El dupa Cuvantul pe care ni la dat prin Sfanta Scriptura.
    4. Sa ne abatem de la rau, deoarece tot ce este impotriva lui Dumnezeu este pacat. Sa ne lasam de curvie, preacurvie, inchinarea la idoli, vrajitorie, certuri de partide, neintelegeri, dezbinari, ucideri, betii…..
    Daca vom face acestea Dumnezeu ne va asculta din ceruri si va ierta Romania, o va binecuvanta si o va pazi de orice nenorocire.
    Cu increderea ca veti primi acest mesaj de bine va rugam sa trimiteti la toti prietenii.
    Sa ne unim in post si rugaciune, si Dumnezeul Cel Prea Inalt se va indura ca de Ninive altadata.

    Cu multa dragoste, conducerea P.Crestin.

  16. Partidul Crestin
    VA MULTUMIM PENTRU ACCEPTAREA SI TRANSMITEREA MESAJULUI CATRE PRIETENII DUMNEAVOASTRA PENTRU POSTUL SI RUGACIUNEA DIN 13 APRILIE PENTRU CA DUMNEZEU SA SE INDURE DE ROMANIA SI SA RIDICE MANA LUI CARE APASA GREU DIN PRICINA PACATELOR. DUMNEZEU SA SE INDURE SI SA IERTE ROMANIA DACA NOI ROMANII VOM CERE DE LA DUMNEZEU PRIN SMERENIA NOASTRA SI INDEPARTAREA PACATELOR NOASTRE.

  17. Dragi crestini,frati si surori in Domnul, va rugam sa va uniti cu Partidul Crestin in timpul care a mai ramas ca sa lucram la schimbarea Romaniei atat spiritual cat si social,material si economic. Putem schimba situatia Romaniei daca vom aplica legile si principiile lui Dumnezeu, asa cum a facut-o cu Iosif in Egipt, cu Daniel in Babilon sau Persia.Dumnezeu are valori pe care lumea nu le vede si nici nu le accepta, dar vrea sa le foloseasca si tu care ai frica de Dumnezeu si-l iubesti cu toata inima poti fi o unealta in mana Lui. Sa ne rugam in luna Mai ca DUMNEZEU SA DEA INTELEPCIUNE POPORULUI ROMAN SI O EDUCATIE ALEASA CA IMAGINEA NOASTRA SA SE SCHIMBE IN FATA CELOR CARE PRIVESC LA NOI DIN EXTERIOR. De asemenea sa ne rugam pentru ministerul Educatiei si Culturii, si cei care sunt in conducerea lui ca sa se puna bazele necesare in invatamantul romanesc din punct de vedere etic si moral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button