Stiri

O tânără din SUA a adoptat 13 orfani ugandezi

O tânără de 22 de ani a uimit lumea prin faptul că și-a abandonat confortul de acasă pentru a trăi într-o țară din Africa, unde a adoptat 13 orfani.

Katie Davis a părăsit la vârsta de 19 ani viața confortabilă pe care o ducea în Statele Unite, s-a mutat în Uganda și a înființa aici o organizație non-profit, Amazima Ministries. În prezent, această organizație oferă sprijin pentru 1.600 de copii ugandezi și pentru familiile acestora, notează Christian Post. „Uganda este casa a cca. 30 de milioane de persoane și doar o treime dintre acestea au apă potabilă. Un procent șocant de 51% dintre ugandezi trăiesc și își hrănesc familiile cu doar un dolar pe zi. Acestea nu sunt doar niște numere, ci oameni”, a declarat Davis.

Povestea lui Katie Davis a fascinat numeroși lideri religioși, aceasta fiind prezentată ca un exemplu de dăruire și generozitate creștină. Davis susține însă că este doar o persoană obișnuită care se străduiește să facă lumea un pic mai bună.

„Să oferi un pahar cu apă, un zâmbet binevoitor, un gând despre mântuire sau să creezi sentimentul de apartenență înseamnă să îi tratezi pe toți cu dragoste, exact așa cum a făcut Isus”, a mai spus tânăra.

Sursa: www.semneletimpului.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. Minunat!! Domnul sa o binecuvanteze si sa scoata cat mai multi lucratori ca ea pana nu este prea tarziu. Nu e cazul sa mergem toti in Africa…Din pacate copii saraci, singuri si tristi sunt si aici, langa noi…trebuie doar sa-i vedem si sa-i iubim, nu sa-i respingem…oare e posibil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button