SocialStiri

Australienii Alan John Miller şi Mary Suzanne Luck pretind că sunt Isus şi Maria Magdalena

Doi australieni care sustin ca sunt Isus Hristos si Maria Magdalena au deschis o tabara in regiunea Queensland, unde au inceput deja sa primeasca primii discipoli, transmite CourierMail. Alan John Miller si Mary Suzanne Luck si-au stabilit tabara la Wilkesdale, in apropiere de Kingaroy, si afirma ca langa ei se afla in prezent 30-40 de adepti.
Potrivit informatiilor, Miller a fost nascut in Loxton, in sudul tarii, si are doi copii dintr-o casatorie anterioara. El sustine insa ca mariajul a luat sfarsit dupa ce „a inceput sa-si aminteasca detalii” ale vietii sale trecute. Intr-o inregistrare video, Miller, care este liderul grupului „Divine Truth” (Adevarul Divin), afirma ca „numele meu este Isus si sunt serios”.
„Exista probabil un milion de oameni care sustin ca sunt Iisus si cei mai multi dintre ei sunt in spitale de nebuni. Dar unul dintre ei trebuie sa fie. De unde stiu ca eu sunt El? Deoarece imi amintesc totul despre viata mea trecuta”.
„Acum in urma cu putin mai mult de 2.000 de ani, am ajuns pe Pamant pentru prima data. Datorita dorintei mele personale si a pasiunii pentru Dumnezeu, pe masura ce am crescut, am recunoscut nu doar ca eram Messiah despre care vorbeau profetii din vechime, dar si ca eram intr-un proces creat de Dumnezeu pe care toti oamenii il pot urma, daca asa doresc”, a scris Miller pe site-ul sau.
Potrivit informatiilor, Miiler a cumparat proprietatea din Wilkesdale in 2007. Ulterior, adeptii sai au cumparat proprietati invecinate, pentru a fi aproape de Miller (47 de ani) si Luck (32 de ani). Agentii imobiliari au confirmat ca grupul a declansat un adevarat „boom imobiliar” in regiune, unde au cumparat peste 30 de proprietati. In 2009, adeptii Divine Truth au cumparat cu 400.000 de dolari o proprietate de 240 de hectare, unde tin intruniri saptamanale si unde vor sa construiasca un centru pentru vizitatorii veniti din strainatate.
Publicatia scrie ca politistii autralieni au fost chemati in mai multe randuri sa ancheteze o serie de „ţipete” care veneau de pe proprietate, doar ca sa descopere ca membrii grupului luau parte la un exercitiu de vindecare unde trebuiau sa strige.
Familiile adeptilor grupului si prieteni ai acestora au contactat Cult Awareness and Information Centre, pentru a avertiza ca adeptii Divine Truth isi vand locuintele pentru a se muta in Wilkesdale.
Bisericile anglicana si catolica sunt ingrijorate din cauza fptului ca Miller si Luck, care cer adeptilor sa le doneze bani, ar putea sa atraga „pe cei vulnerabili” si au indemnat oamenii „sa fie atenti” atunci cand experimenteaza noi miscari, notează HotNews.ro.

Nu este de mirare că din zi în zi apar noi “profeţi mincinoşi” care încearcă prin tot felul de aberaţii să atragă câţi mai mulţi adepţi în jurul lor. În Luca17: 23-24 Isus spune următorul lucru: “Vi se va zice: “Iată-l aici, iată-l acolo!” Să nu va duceţi, nici să nu-I urmaţi. Căci cum iese fulgerul şi luminează dela o margine a cerului până la cealaltă, aşa va fi şi Fiul omului în ziua Sa.”

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. Aceasta miscare ”Divine Truth” este una dintre cele mai mare minciuni sau asa spuse propagante care poate exista. A se declara Mesia este un pacat foarte grav, apoi a aduce pe oameni la aceast intuneric e semn de nebunie totala. Dar spunand faptul caci in viata cealalta ai fost Hristosul, nu se mai vorbeste de credinta in Domnul ci in propria revelatie si rezonanta. Daca declarat ca ai avut o alta viata acum 2000 de ani e ceva ce numai budistii cred, adica in reincarnare, cea ce paganii cred

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button