ExterneStiri

600 de persoane convertite la creștinism în Neyshabur, Iran

În ultimele luni, în Iran, au avut loc serii de atacuri și campanii împotriva creștinilor și altor minorități religioase care nu împărtășesc convingerile religioase ale șiiților musulmani. (ChristianTelegraph.com)

Confruntările dintre forțele de securitate și creștinii din Iran, în special acei creștini care s-au convertit recent de la Islam la Creștinism, dovedesc că, în ciuda persecuțiilor și măsurilor luate împotriva creștinilor, în ciuda faptului că viața a devenit foarte grea pentru comunitatea creștină din Iran, totuși oamenii acceptă credința în Domnul Isus.

Extinderea și numărul tot mai mare de tineri care se convertesc la Creștinism sunt fapte reale, iar clericii Republicii Islamice din Iran sunt foarte conștienți de acestea. Potrivit unor rapoarte de știri ale Agenției Creștine de Știri „Mohabat News”, Sobhani Ayatollah, cleric în provincia Khoarasan, a avertizat în cadrul unei întâlniri recente cu alți clerici religioși islamiști că „activitățile creștinilor sunt în creștere, iar numărul celor convertiți numai în orașul Neyshabour, Iran, este de 600 de persoane”.

Show More
Banner Pozitie 4 (liber)

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button