ConferinteStiri

Conferinţă: „Familia – a fi sau a nu fi?”

Asociaţia Creştin-Umanitară „Kinonia” şi Centrul Creştin „Templul Închinării”, vă invită sâmbătă, 7 mai, ora 16.00, la Conferinţa cu tema: „Familia – a fi sau a nu fi?”.
Conferinţa va avea loc la Centrul Creştin „Templul Închinării”, din Calea Dumbrăvii nr. 18 şi va fi susţinută de soţii Ian and Tracey Mann din Anglia.
Conferinţa se va desfăşura în cadrul a două sesiuni, în care vor fi abordate principiile creştine de bază privind familia şi, respectiv, rolul mamei/soţiei tatălui/soţului în cadrul familiei.

Instituţia familiei, aşa cum a fost ea creată de Dumnezeu, este, astăzi, ameninţată de o societate în (de)cădere liberă. Valorile morale sănătoase îşi fac tot mai greu loc în multitudinea de non-valori promovate. Efectele încep deja să se vadă, cu precădere în rândul tinerilor şi adolescenţilor, pentru  care familia pare mai degrabă un concept „învechit” şi „neatractiv”.

Principiile creştine privind familia sunt: dragoste, sinceritate, fidelitate, înţelegere, armonie, iubire, dăruire. Vino să le redescoperim: dacă eşti în impas, dacă simţi că familia ta se destramă, sau dacă, din contră doreşti să îţi întemeiezi o familie.

Vă aşteptăm!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button