Stiri

Conferinţa Peniel LIVE pe Radio Filadelfia(audio)

În 15-16 aprilie 2011 la Oradea se desfăşoară cea dea 15-a ediţie a conferinţei naţionale Peniel. Eşti aşteptat şi tu cu mare drag să descoperi prin subiectul care se va aborda: „O altă realitate”. Pentru tine vin la oradea vorbitorii: Samuel Tuţac, Lucian Oniga şi Colin Dye. Două zile de Peniel, două zile în prezenţa lui Dumnezeu, două zile într-o altă realitate. Hai şi tu cu noi la Peniel.

Dacă nu poţi răspunde acestei provocări avem o soluţie. Radio Filadelfia aduce conferinţa naţională Peniel LIVE la tine acasă. Fii alături de noi din orice colţ al lumii la evenimentul ce va aduna în Sala Sporturilor din Oradea peste 2500 de tineri. Te invităm să fii prin intermediul undelor Radio Filadelfia într-o altă realitate prin rugăciune şi închinare. Te aşteptăm cu drag la Peniel LIVE pe Radio Filadelfia.ro

Doina Bejenaru

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button