BisericaExterneRugaciuneStiri

Un creştin din Bangladesh a fost închis pentru evanghelism

Site-ul ChristianTelegraph.com a scris un raport despre un creștin din Bangladesh care a fost condamnat la 1 an de închisoare pentru „creare de haos”,  pentru că a vândut și distribuit cărți creștine în apropierea unei adunări majore de musulmani în capitală.
Creștinul se numește Biplob Marandi și este în vârstă de 25 de ani. Pe data de 28 februarie, acesta a fost arestat în apropierea Congregației Mondiale Musulmane – Bishwa Ijtema – pe malul râului Turag în apropiere de orașul Tongi.
Pastorul Sailence Marandi a declarat că nu a existat nicio altercație între tânăr și musulmanii din zonă.
Să ne rugăm pentru acest tânăr ca Dumnezeu să îl protejeze și de asemenea, să cerem de la Dumnezeu să deschidă mințile tuturor celor care nu Îl cunosc pe El și să le dea mântuire.

Sursa: StiriCrestine.Ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button