ExterneStiri

Ucraina ia măsuri de a interzice orice formă de publicitate a tutunului

Reprezentantul Președintelui Ucrainei în Rada Supremă, Yuri Miroshnichenko, a anunțat decizia de a interzice orice formă de publicitate, stimulare a vânzărilor și sponsorizare a tutunului începând cu 4 septembrie 2011 în Ucraina.

Yuri Miroshnichenko a afirmat că un număr mare de deputați rămân principiali cu privire la hotărârea luată de a stopa promovarea consumului de tutun în Ucraina: ”Deciziile noastre sunt principiale și nu vom ceda.”

Deputatul amintește și de importanța interzicerii sponsorizării din partea companiilor de tutun. El susține că, în cazul dorinței acestor companii de a sponsoriza pe cineva vor putea face asta sub formă de binefacere, fără a face publicitate produselor de tutun pe care le produc. Dar, orice formă de a face PR tutunului va fi interzisă.

Sursa: Moldova Crestina

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button