ExterneStiri

Terry Jones nu are voie să intre în Marea Britanie

Pastorul american Terry Jones care plănuia să ardă demonstrativ mai multe exemplare din Coran, a primit interdicția de a intra în Marea Britanie. Autoritățile spun că această decizie urmărește „binele public”.

Controversatul pastor american care plănuia să organizeze o demonstrație publică, în cadrul căreia să ardă mai multe exemplare ale cărții sfinte islamice,a primit interdicția de a intra pe teritoriul Marii Britanii.
Reprezentanții guvernului britanic au motivat decizia spunând că „se opun extremismului în toate formele lui” și că „numeroase comentarii făcute de pastorul Jones sunt o dovadă privind comportamentul său inacceptabil.”

La rândul lui pastorul, care plănuia să viziteze Marea Britanie în luna februarie, împreună cu un grup de enoriași, a amenințat că va întreprinde acțiuni legale împotriva acestei decizii. „Pur și simplu ca om, cred că este restrictiv, împotriva dreptului meu de a călători, împotriva dreptului la o opinie proprie, a dreptului la exprimarea propriei opinii, împotriva principiilor fundamentale ale libertății religioase și ale exprimării libere,” a declarat Jones într-un interviu acordat CNN.

Sursa: www.semneletimpului.ro

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close