Articole

Dependent de DUMNEZEU

Am observat chiar la mine ca sunt multe lucruri ce ma fac sa devin din ce in ce mai lumesc. Sa nu ma mai preocupe lucrurile care sunt cu adevarat de folos. In fiecare zi ne luptam cu grijuri, probleme, neajunsuri care ne fac pur si simplu sa uitam de lucrurile spirituale si sa devenim cat mai legati de acest pamant.
  Am vazut atata lume orbita de Satan. Oameni care pur si siumplu isi aduceau aminte de Dumnezeu numai Duminica sau doar atunci cand intrau in incurcaturi din care nimeni nu-i mai putea scoate. Un Dumnezeu la care sa apeeze numai in caz de urgenta. V-ati gandit vreodata cum se simte Dumnezeu cand vede aceste lucruri?? Cand cineva vine la El doar pentru un ineteres anume, cat de dezamagit poate sa fie??

  Dumnzeu doreste ca noi sa fim dependenti de El asa cum spune si versetul din (Ioan 15:5):Cine ramane in Mine, si in cine raman Eu, aduce multa roada; caci despartiti de Mine, nu puteti face nimic.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button