EvanghelizariStiri

Turneu evanghelistic

Dragii noștri,

Ne pregătim pentru un nou turneu de misiune și evanghelizare prin drama creștină PORȚILE RAIULUI ȘI FLĂCĂRILE IADULUI în Oltenia, în perioada 24 septembrie – 5 octombrie.

Rugați-vă pentru: deschiderea ușilor, deschiderea inimilor celor ce au nevoie de MESAJUL MÂNTUIRII, rod bogat, viziunea și consecvența bisericilor din zonă, pentru a continua procesul de creștere și maturizare al noilor ucenici ce vor rămâne în urma acestui eveniment evanghelistic.

Nu putem să nu amintim aici și nevoia de susținere materială; nu vă cerem nimic, dar poți SUSȚINE LUCRAREA NOASTRĂ ÎN ACEST SEZON CUMPĂRÂND DE PE SITE-UL NOSTRU : www.portileraiului.ro  atunci când vrei să faci un cadou cu adevărat unic celor dragi…

Mulțumim pentru rugăciune și susținere!

Sursa: Portileraiului.Ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button