Cazuri UmanitareStiri

Sufăr de o malformație de Atrezie Ano-Rectală. Te rog, salvează-mă!

Kaplan s-a nascut cu o malformatie de Atrezie Ano-Rectala, Fistula Recto-Uretrala. Prima operatie a fost facuta la doar 3 zile de la nastere, Colostomie, prin care i s-au facut doua gauri in burta: prin una i se facea tratamentul iar a doua tinea loc de anus prin care isi facea nevoile. Kaplan s-a nascut fara anus.

A doua operatie a fost facuta la varsta de 1 an, in 2010. I s-a facut alungirea de intestin gros si anus, iar in final fost separat intestinul gros de cel subtinere, pentru ca la nastere cele doua au fost lipite.

A treia operatie a fost facuta in 2013 in care i s-a inchis Colostomia.

Totul a fost bine de la ultima operatie pana in 2015, cand a inceput sa ii iasa o bucata de intestin prin anus. Pentru ca nu se retragea mama a cerut opinia medicilor, insa nimeni nu a dat nici un raspuns concret, desi Kaplan a inceput sa aiba hemoragii interne severe. Medicii i-au spus mamei ca in Romania nu exista nici o sansa. In cele din urma a ajuns in Anglia, unde au inceput alte investigatii. Nici in Anglia nu a primit nici un raspuns concret, facand multe tratamente.

In final a ajuns in Italia, in Februarie 2017, unde medicii au fost foarte rezervati. In final i-au facut un Malone (o gaura in burta unde i s-a montat un cateter prin care se curata colonul). In ceiasi zi i s-a facut a doua operatie de Prolaps Rectal, intestinul care iesea prin anus a fost taiat tot. A treia operatie a fost pentru curatarea completa a colonului, pentru ca acesta se blocase complet. Din pacate in Italia, dupa doua luni de spitalizare si 3 interventii chirurgicale, este tot ce s-a putut face pentru Kaplan desi starea lui de sanatate era din ce in ce mai grava.

In Italia a ajuns domn doctor din Romania, de la Marie Curie, cu un copil avand un diagnostic aproape similar cu al lui Kaplan, spunand mamei ca in Europa nu exista nici o sansa, decat in S.U.A la Spitalul Nationwide Children’s Hospital. Doctorul roman s-a oferit sa ii puna in legatura si i-a recomandat spitalului si medicului specialist. In final, au primit un raspuns foarte repede din partea spitalului si i-au dat mamei sperante extrem de mari ca intr-o zi Kaplan va fi un copil normal. Pentru acest lucru Kaplan trebuie sa ajunga in S.U.A cat mai repede posibil unde va fi supus la cel putin o interventie chirurgicala. Practic este ultima sansa pe care Kaplan o mai are la dispozitie si dupa cat se pare, cu cele mai mari sanse de reusita.

Pentru a ajunge in SUA, Kaplan are nevoie de 20.000 de euro, suma care include: investigatii medicale, interventii chirurgicale, transport si cazare.

Donatii se pot face in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania, sau online la adresa https://www.sperantapentruromania.ro/cause/kaplan-osman/

Denumire: Asoc. Misiunea Speranta pentru Romania.
CUI: 26044485

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia! Numele tuturor donatorilor vor aparea pe pagina DONATORI

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button