Antonio Popovici – apel umanitar

In Cazuri Umanitare, Stiri

Viata lui Antonio depinde de un aparat concentrator de oxigen care costa 1.000 de euro. Fara acest aparat Antonio nu poate respira! Haideti sa il ajutam pe Antonio sa poata avea acest aparat, accesand acest link: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/antonio-popovici/

Este greu sa descriem in cuvinte suferinta prin care trece Antonio! Acesta sufera de amiotrofie spinala de tip 1 Werdnig-Hoffmann, o boala care ii atrofiaza muschii corpului si a inimii. Desi are numai 3 anisori, cea mai parte a timpului a stat prin spitale, in mod special in spitalul Louis Turcanu din Timisoara. Din acest motiv, parintii lui au hotarat sa se mute din judetul Arad in Timisoara, pentru a diminua costurile foarte mari cu deplasarile repetate si dese la spital.

La numai doua luni de zile de la nastere parintii au primit cumplitul diagnostic, imediat dupa aceea au urmat doua operatii: una de traheostoma si alta de gastrostoma.

Practic, plamanii lui Antonio nu pot respira fara ajutorul aparatelor, doar acestea il mai tin in viata. De asemenea, Antonio este hranit permanent numai printr-o sonda gastrica.

Plamanii lui Antonio sunt atat de slabiti incat in mod repetat fac multiple infectii, avand nevoie de un aparat special de respirat cumparat anul trecut printr-o asociatie umanitara din Romania.

Din pacate suferinta lui Antonio nu se termina aici! Viata lui Antonio depinde in continuare de un aparat, un concentrator de oxigen, de tratamentul lunar si de mila lui Dumnezeu.

Antonio este un luptator! Iar parintii lui sunt alaturi de el, desi Antonio niciodata nu a vorbit, niciodata nu reusit sa isi miste nici macar o parte a corpului. Cu toate acestea Antonio intelege tot ce se intampla in jurul lui si comunica cu parintii doar prin miscarea ochilor.
Florin, tatal lui Antonio este singurul care lucreaza, avand un salariu minim pe economie. Alina, mama lui Antonio este in permanenta langa el 24 de ore, 7 zile din 7, ingrijindu-l cum numai o mama poate, rugandu-se lui Dumnezeu ca sa il tina pe Antonio in viata. Doar un parinte care isi iubeste copilul poate sa inteleaga pe deplin aceste lucruri, si doar dragostea pentru fiul lor le da acestor parinti putere si speranta sa treaca peste suferinta pe care o indura Antonio.

Parintii lui Antonio nu si permit doar dintr-un salariu minim pe economie si indemnizatia pentru Antonio, sa cumpere concentratorul de oxigen care costa 1.000 de euro. In momentul de fata parintii lui Antonio platesc o chirie lunara pentru acest aparat de 200 de lei pe luna.
Situatia finaciara a familiei Popovici este dramatica!

Tratamentul lunar pentru Antonio costa 1.500 de lei lunar, chiria la apartament 650 de lei lunar, chiria pentru concentratorul de oxigen 200 de lei lunar, in contextul in care venitul familiei este de numai 1.900 lei (salariul tatalui si indemnizatia copilului).
Pentru a reusi sa faca fata atator cheltuieli, parintii lui Antonio au fost nevoiti sa faca apel la bunavointa proprietariilor, a rudelor si prietenilor.

De cateva luni de zile nu au mai reusit sa plateasca chiria pentru aparat, iar pentru a putea suporta tratamentul lunar pentru Antonio parintii s-au imprumutat.

De aceea, facem un apel de catre toti oamenii cu suflet mare, sa ne unim fortele, sa il ajutam pe Antonio!
In prima faza este nevoie de 1.000 de euro pentru a cumpara concentratorul de oxigen, pentru elimina costul chiriei lunare. Viata lui Antonio depinde de acest aparat!

De asemenea, ne dorim sa sustinem tratamentul lunar al lui Antonio pentru cel putin an de zile, este nevoie de suma de 6.500 de euro. In total este nevoie de 7.500 de euro pentru concentratorul de oxigen si tratamentul lunar.

Viata lui Antonio depinde si de ajutorul nostru. Haideti sa fim alaturi de el!

www.sperantapentrutomania.ro

epiesa.ro

You may also read!

Caz Umanitar – Atunci când Dumnezeu mișcă inimi… se poate cumpăra o casă!

Serialul prin care trecem de aproximativ două săptămâni ne-a adus din nou într-un  episod ce ne dă speranțe! După

Read More...

Pakistan: Părinții îndoliați acceptă compensația dar suspectul este eliberat

Familia unui băiat creștin care a fost bătut până la moarte în a doua zi de liceu, a acceptat

Read More...

25 de ani de istorie pentru ghidul „30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană”

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la prima apariţie a ghidului de rugăciune, acesta fiind gândit ca

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro