Cazuri UmanitareStiri

Donează o masă caldă de Paşti pentru copiii şi bătrȃniii străzii

copiii-strazii-220x1541.jpgCu ocazia Sarbatorilor de Pasti, asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” organizeaza din nou o masa calda pentru copii strazii si pachete consistente cu alimente pentru batranii strazii. In iuresul vietii si al cotidianului va invitam din nou sa va deschideti inima si sufletul fiind alaturi acum de Pasti de copii si batranii strazii. Va invitam ca impreuna sa le aratam din nou dragostea si afectiunea noastra. In atentia asociatiei noastre sunt aproximativ 120 de copii ai strazii din Bucuresti carora dorim sa le oferim o masa calda si un pachet cu alimente de Pasti, asa cum facem an de an. De asemenea, in atentia noastra sunt peste 60 de batrani ai strazii pe care dorim sa ii ajutam de Pasti cu cate un pachet consistent cu alimente. In fiecare an cu ocazia Sarbatorilor de Pasti oferim o masa calda pentru aproximativ 120 de copii ai strazii din Bucuresti. Cea mai mare nevoie a copiilor strazii este hrana, pe care acestia in general si-o procura din gunoaie. De aceea, noi dorim sa le oferim ceea ce ei nu au: o masa calda. De asemenea, de mai multi ani de zile avem in atentia noastra peste 60 de batrani ai strazii pe care ii ajutam regulat cu alimente. Cea mai mare parte din acestia sunt neputinciosi si bolnavi. De Pasti dorim sa le oferim cate un pachet consistent cu alimente. In atentia noastra avem si 15 copii orfani carora dorim sa le oferim pachete cu alimente si dulciuri de Pasti. Din acestia 4 sunt orfani de ambii parinti.

Aceasta actiune de ajutor umanitar nu o putem realiza fara dvs, sponsorii si donatorii nostri. An de an ati fost alaturi de noi venind in ajutorul acestor batrani si copii ai nimanui. Va invitam sa fiti din nou alaturi de noi!

Pentru ca aceasta actiune sa se poata desfasura avem nevoie de sprijinul dvs financiar. Ca de obicei, intreaga actiune va fi filmata iar la final vom posta interviuri si un raport video cu imagini din aceasta actiune.

Pentru firme care doresc sa ne sponsorizeze, oferim contract de sponsorizare.

O masa calda si un pachet cu alimente pentru un copil al strazii ne costa 20 de lei.

Un pachet consistent cu alimente pentru batranii strazii ne costa 50 de lei.

Un pachet cu alimente pentru copii orfani ne costa 50 de lei

In total vom avea nevoie de 2 400 lei pentru copii strazii, 3 000 lei pentru batranii strazii si 750 de lei pentru copii orfani = TOTAL 6 150 de lei.

Pentru mai multe informatii: email: [email protected], telefon: 0749 402 098 / 0766 365 833

Cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa folositi modalitatile de mai jos:

  1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  3. Doneaza prin transfer bancar in conturile asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania” de mai jos, deschise la BCR si Raiffeisen Bank:

BANCA BCR
IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT:RNCBROBU

RAIFFEISEN BANK
IN RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU

Echipa Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button