Cazuri UmanitareStiri

Swizen mai are nevoie de doar 350 de euro pentru taxa scolară la Facultatea de Medicină

SwizenDomnul a miscat inimi si in anul acesta pentru ca Swizen, tanarul din Uganda student la Facultatea de Medicina din Timisoara, devenit caz umanitar in Romania, sa isi poata plati taxa scolara pentru anul V de studii. In toti acesti ani, asociatia noastra cu ajutorul fratilor din tara si din strainatate a reusit sa il sustina cu tot ce a fost nevoie pentru ca Swizen sa isi poata continua studiilela medicina. Este un student de nota 10, visul lui este sa devina medic cardiolog. La felul in care Dumnezeu a condus viata lui pana in acest moment, credem cu toata taria si inima ca Domnul are un plan mare cu acest tanar ugandez. Pana in acest moment, cazarea, hrana, si cele necesare ii sunt asigurate. Swizen are de platit pana maxim la inceputul lunii Noiembrie, suma de 3 200 de euro taxa scolara anuala si 200 de euro taxa de sedere in Romania. Pana in acest moment, asociatia noastra cu ajutorul sponsorilor si donatorilor a reusit sa stranga pentru Swizen suma de 3 050 de euro. Mai avem la dispozitie doar cateva zile pana la termenul limita si mai este nevoie de 350 de euro, Facem un apel la toti frati din tara si din strainatate, care se simt indemnati de Duhul Sfant, sa il ajute pe Swizen sa isi poata plati taxa scolara si permisul de sedere in Romania.

Cei care doriti sa il ajutati, va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: misiuneaslujirecrestina@gmail.com, telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833
Modalitati de donatie:

  1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  2. Doneaza prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  3. Doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank si BCR, pe numele asociatiei crestine ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:

La BCR

  • IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
  • IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
  • COD SWIFT: RNCBROBU

La Raiffeisen Bank

  • IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
  • IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 975
  • Code Swift: RZBRROBU

Cu respect
Echipa Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button