CampaniiCazuri UmanitareStiri

Ajută 120 de copii orfani şi săraci să meargă la şcoală! Campanie 1- 30 Septembrie

111In fiecare an asociatia umanitara ,,Speranta pentru Romania” se implica in ajutorarea copiilor saraci, care nu au posibilitati pentru a merge la scoala sau sunt in pragul abandonului scolar din cauza lipsei de rechizite. Zeci de copii saraci au primit pana acum din partea asociatiei ,,Speranta pentru Romania” rechizite, hainute si incaltaminte pentru a putea merge la scoala. In acest an vom mari numarul de copii care vor beneficia de rechizite scolare din partea noastra, la 12o. In mod special in atentia noastra sunt 20 de copii orfani pe care ii vom ajuta cu tot ceea ce este nevoie pentru scoala, deoarece micutii sunt in pericolul de nu avea cele necesare inceperii anului scolar. Cei mai multi dintre acestia traiesc in pragul saraciei, fiind crescuti in general de mame ramase vaduve si care traiesc numai din ajutorul social sau alocatia copiilor. O parte din copii sunt crescuti de bunici, supravetuind dintr-o mica pensie. Actiunea de ajutor cu rechizite scolare se desfasora pentru al optulea an consecutiv. Copii ajutati provin din familii defavorizate din judetele: Arad, Caras Severin, Timis, Hunedoara si Bihor. Pe langa ajutorul oferit cu rechizite scolare, asociatia noastra prin voluntarii cu care lucram, oferim familiilor acestor copii si consiliere in educatia copiilor. Insa, efortul nostru se concentreaza prin a-i constientiza pe parinti de importanta educatiei copiilor lor, pentru a-i convinge ca orice s-ar intampla, indiferent de probleme, copii acestia nu trebuie sa abandoneze scoala. Din acest motiv, cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri, dorim sa asiguram acestor copii rechizitele scolare necesare pentru a limita sau a elimina in mod definitiv riscul de abandon scolar. Asa cum am obisnuit an de an, la finalul acestui proiect, asociatia noastra va prezenta un material video cu copii ajutati cat si interviuri video si mesajul de multumire din partea copiilor ajutati si parintilor acestora. Copii acestia se afla in pragul abandonului scolar si au nevoie de ajutorul nostru. Un copil fara educatie, fara scoala, maine va deveni un potential infractor. Va multumim ca dvs ati fost alaturi de noi in ultimii 8 ani de zile si impreuna am putut sa ii ajutam pe acesti copii. Va invitam si va rugam sa fiti din nou alaturi de noi si in anul acesta in sustinerea acestor copii cu rechizite scolare. Pentru fiecare copil vom avea nevoie de 150 de lei, in total vom avea nevoie de suma de 18 000 lei. Fiecare copil va primi din partea noastra rechizitele scolare in functie de donatiile pe care le vom primi din partea dvs. Va multumim in avans ca veti fi alaturi de noi! Va multumim in avans ca impreuna vom schimba viata acestor copii, incat ei sa aiba parte de rechizite scolare, de scoala, de educatie, de un viitor mai bun!

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], sau telefon: 0749 402 098 / 0766 365 833

Donatiile pot fi efectuate prin modalitatile prezentate mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR si Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:

CONTURI LA BCR:
IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT:RNCBROBU

CONTURI LA RAIFFEISEN BANK
Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 975
COD SWIFT: RZBRROBU

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button