Cazuri UmanitareStiri

Doneaza 2% din impozitul pe venit pentru copiii bolnavi de cancer si leucemie

copiiAsociatia crestina caritabila ,,Misiune Speranta pentru Romania’‘ se implica activ in salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie. Actiunile noastre nu se limiteaza numai la acestia, ci ajutam regulat copii strazii, mame vaduve, copii orfani, familii sarace cu multi copii, batranii strazii, batrani singuri si neputinciosi, etc. De asemenea, incepand cu anul 2014, sustinem familii pe care sa le ajutam sa se descurce singure, sa isi castige o sursa de venit fara sa mai depinda mereu de un ajutor de la stat sau de la o asociatiei caritabila. In fiecare an, sustinem peste 100 de copii cu rechizite scolare, copii care provin din familii defavorizate. Impreuna cu dvs, sponsorii si donatorii nostri, o sustinem pe Andrada Uskar pentru tratamentul ei impotriva leucemiei, de peste un an si jumatate. In luna Septembrie anul acesta, tratamentul ei se va termina, rezultatele fiind foarte bune, fiind vindecata de leucemie. Impreuna il sustinem pe Swizen, un tanar din Uganda student la medicina in Romania. Impreuna, de 3 ani de zile ii platim taxele scolare si alte cheltuieli personale. Impreua, am ajutat familia Chis din Jamu Mare, jud. Timis care are 13 copii, sa poata avea 2 vaci, 1 cal si capre, pentru ca sa poata avea o sursa sigura de hrana si de venit. In acest moment suntem in curs de a ajuta o familie fara venituri sa isi dezvolte o ferma apicola. Impreuna am salvat viata lui baietelului Rares Basarab si impreuna il vom ajuta pe Iarco care sufera de o cumplita boala, sa poata respira procurandu-i filtre de aer pentru aparatul la care este conectat.

Impreuna il vom ajuta pe Iarco sa poata avea si un carucior electric ca sa se poata bucura de viata. Noi cei sanatosi, noi cei care ne putem bucura de viata, ii putem ajuta pe cei in nevoi si in suferinta, FARA SA NE COSTA NIMIC! Pana pe 25 Mai, puteti dona sau directiona cei 2% din impozitul pe venit catre asociatia noastra. NU VA COSTA NIMIC! Oricum, acesti bani ii dati statului. Statul roman va ofera posibilitatea, ca 2% din impozitul dvs pe venit sa il directionati catre noi. In felul acesta veti fi partenerii nostri in salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie si in ajutorarea celor in nevoi.

Ce trebuie sa faceti?

Intrati aici: http://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza2/

Descarcati formularul 230 pentru impozitul pe venit daca sunteti angajatsau formularul 230 pentru alte venituri in afara de salariu. Formularul este deja completat cu datele asociatiei noastre, dvs trebuie sa completati doar datele dvs, dupa care sa il depuneti personal la Agentia de Finante de care apartineti.

Dupa ce ati facut lucrul acesta, urmariti regulati site-ul asociatiei noastre pentru a fi la curent cu toate actiunile noastre caritabile.

Va multumim ca sunteti partenerul nostru.

Cu respect
Echipa Speranta pentru Romania
www.sperantapentruromania.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button