PromotiiStiri

De Paşte, Librăria Maranatha vă oferă cărţi creştine la preţ de achiziţie

logolibmarÎn perioada 6-30 Aprilie, Libraria Crestina Maranatha a coborat cu totul preturile la toate cartile crestine, oferindu-va preturi de achizitie, fara adaos comercial. Asta inseamna ca, pe toata durata lunii Aprilie, veti putea cumpara carti crestine de la Libraria Maranatha la pretul cu care noi procuram aceste carti. Libraria Maranatha este cea mai mare librarie crestina din tara punand la dispozitia clientilor sai peste 10 000 de produse. Dispunem pe rafturile noastre de gama completa de carti crestine de la toate editurile din tara, la cele mai mici preturi de pe piata. Site-ul este automat actualizat si toate cartile sunt pe stoc. De asemenea, Libraria Maranatha dispune de cea mai mare si bogata oferta de Biblii din Romania. Avem pentru dvs zeci de modele de Biblii in sute de culori si nuante de toate marimile. Cea mai mare parte a Bibliilor de vanzare sunt traducerea Dumitru Cornilescu, insa avem si Biblia Karoli, sau Biblia de studiu inductiv. Printre cele mai cautate si apreciate Biblii, va oferim: Biblia Thompson, Biblia cu concordanta si explicatii, Biblia de studiu pentru o viata deplina, etc. Dispunem de cea mai mare oferta de cadouri pentru crestini. Mii de produse, mii de cadouri la cele mai accesibile preturi: tricouri crestine, jurnale crestine, agende crestine, magneti de frigider cu mesaj biblic, ceasuri inscriptionate cu versete biblice, semne de carte crestine, gravuri cu versete biblice, etc.

Toata oferta de romane crestine o veti gasi de asemenea la Libraria Maranatha la preturi de achizitie. Printre cele mai cautate romane crestine sunt cele scrise de Francine Rivers.

Nu lipsesc nici cartile crestine pentru copii, care includ: povestiri crestine pentru copii, Biblia pentru copii, Biblia ilustrata pentru copii, jocuri biblice pentru copii, etc.

Libraria Maranatha este prima librarie crestina din Romania cu caracter umanitar. Scopul acestei librarii este sa genereze venituri din vanzarea de carti crestine, Biblii, cadouri, etc, pe care apoi sa le directioneze pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie cat si pentru proiecte de misiune. Libraria Maranatha apartine si este gestionata de catre Asociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”.

Va asteptam cu drag

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button