CampaniiStiri

Donează 150 de Biblii pentru copii orfani şi săraci

biblia-ilustrata-copiiCu ocazia Sarbatorilor de Iarna Slujire Crestina initiaza mai multe proiecte umanitare de ajutor pentru copii orfani sau copii care provin din familii numeroase si sarace. Astfel, avem in vedere aici ajutorarea cu rechizite scolare a 50 de copii dintre care o parte dintre ei sunt copii orfani, crescuti in general de mame sau de bunici. Aceasta actiune de ajutor cu rechizite este o continuare a ajutorului din luna Septembrie odata cu inceperea noului an scolar. De asemenea, dorim sa oferim pachete consistente cu alimente familiilor sarace cu multi copii. In acest context, avem in atentia noastra 150 de copii proveniti din cele doua categorii sociale defavorizate de mai sus, carora dorim sa le oferim si cate o Biblie pentru copii. Actiunea noastra nu se limiteaza numai la oferirea de ajutor umanitar ci si la consiliere spirituala. De aceea, ne dorim ca ajutorul nostru cu rechizite si alimente de Sarbatori sa fie completat de o Biblie pentru fiecare copil. Biblia oferita cu aceasta ocazie va fi un misionar pentru fiecare copil. Ne dorim si ne rugam ca aceste Biblii pentru copii sa ii ajute sa Il cunoasca pe Isus in viata lor din frageda copilarie. Pentru aceasta actiune, Libraria Maranatha a donat 50 de Biblii pentru copii fiind partenerul nostru in aceasta actiune de misiune crestina. Mai avem nevoie de 100 de Biblii. O Biblie pentru copii poate fi achizitionata cu 20 de lei. Pentru a le procura avem nevoie de 2 000 de lei. Cei care doriti puteti dona direct aceste Biblii prin posta.

Pentru mai multe informatii despre acest proiect cat si pentru cei care doresc sa doneze direct Biblii pentru copii, ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa faceti direct donatii va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:

  1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  3. Doneaza prin transfer bancar in conturile deschise pe numele asociatiei crestine Misiunea Speranta pentru Romania de la Raiffeisen Bank, de mai jos:
  • IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank
  • IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button