Cazuri UmanitareStiri

Povestea îngerașului cu o aripioară frântă

IMG_2253Sara este un îngeraș de fetiță de numai 1 anișor, o fetiță frumoasă ce și-a deschis spre lume ochii mari, frumoși și albaștri precum cerul. Un îngeraș cu o aripioară frântă… Din păcate, micuța s-a născut fără mânuța stângă, diagnosticul fiind, conform scrisorii medicale : Hemimelie transversală 1/3 proximală antebraț stâng.

Pentru ca micuța Sara să poată descoperi lumea cu două mânuțe, are nevoie de proteză mioelectrică și de multe ore de kinetoterapie pentru ca brațul să se dezvolte normal, iar coloana să nu fie afectată. Cheltuielile sunt însă cu mult peste posibilitățile noastre, ale părinților. Costul protezei ajunge la 27.000 euro, apoi aplicarea, ședințele de terapie sunt extrem de împovărătoare pentru noi.

Proteza nu reprezintă doar o înlocuire estetică a mânuței, ci este o necessitate pentru creşterea corectă a coloanei vertebrale. În același timp, proteza o va ajuta să fie independentă, să se poată îmbrăca singurică, să se poată încălţa, să își poată îmbrățișa surioara și părinții cu ambele mânuțe…

Micuța Sara are nevoie de încă o aripioară pentru a-și putea lua zborul spre viață, spre înalt…

Vă mulțumim că ne veți ajuta să îi oferim Sarei un viitor ALTFEL! Și dacă Sara își va putea împreuna mânuțele în rugăciune, îi va mulțumi întotdeauna Bunului Dumnezeu pentru voi toți oamenii cu suflet frumos!

Orice donație, oricât de mică, este un pas spre mai bine pentru micuța Sara. Donații pentru proteza Sarei, se pot face în conturile:

  • RO59RNCB0162055334830002 EURO
  • RO05RNCB0162055334830004 USD
  • RO32RNCB0162055334830003 RON

COD SWIFT: RNCBROBU

BCR -Sucursala Hunedoara

Titular cont:AGRIGOROEI DANIEL –LIVIU – tatăl Sarei

Se pot face donații și prin PayPal direct de pe blogul Sarei:

http://helpsaraemanuela.blogspot.ro/

Ne puteți contacta la telefon: 0752/ 919 591

VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET PENTRU CĂ ÎI VEȚI ÎNTINDE MICUȚEI SARA MÂNA DE AJUTOR DE CARE ARE NEVOIE!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button