EvenimenteStiri

Botez Nou Testamental la Biserica „Speranţa” Sterpoaia, Gorj

Inaugurată în luna aprilie 2012, Biserica Penticostală Speranţa din localitatea Sterpoaia, judeţul Gorj se pregăteşte pentru o sărbătoare minunată care va avea loc în data de 17 martie 2013. Cu ajutorul lui Dumnezeu prin oamenii pe care El i-a trimis ca şi misionari în zona Olteniei, un grup de câţiva tineri au fost permanent în localitatea Sterpoaia timp de aproape 2 ani de zile de când construcţia bisericii a început să se ridice în această localitate. Pe lângă cele 2-3 familii de credincioşi din această localitate şi împreună cu tinerii misionari care lucrează în câmpul evangheliei în Sterpoaia, Biserica Speranţa se pregăteşte deja pentru a primi în „sânul familiei” câteva persoane pe care Dumnezeu a găsit cu cale să-i aducă la mântuire.

Aşadar, în data de 17 martie 2013 vă aşteptăm pe toţi aceia care doriţi să luaţi parte cu noi la această sărbătoare a Botezului Nou Testamental ce va avea loc în această biserică.

Vă aşteptăm cu drag!

Botez nou Testamental Sterpoaia

sursa: Gorjul Evanghelic

Show More
Banner Pozitie 4 (liber)

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button