SeminareStiri

Școala de Pionierat și Evanghelizare 2013

Tineri Pentru Misiune Mediaș organizează și în acest an Școala Internațională de Ucenicie cu focalizare pe pionierat și evanghelizare. Această şcoală este acreditată de Universitatea Naţiunilor (UN), care este parte a organizaţiei internaţionale Tineri Pentru Misiune (Youth With a Mission). Universitatea Naţiunilor este o formă de învăţământ creştină interconfesională şi are sedii în peste 140 de ţări de pe cele 5 continente. Pentru SIU se primesc 20 credite şi se pot continua studiile în alte cursuri ale UN pentru finalizarea unei facultăţi.

1. Etapa teoretică: – 3 luni teorie se vor desfășura la sediul Fundației Tineri Pentru Misiune Mediaș, jud. Sibiu

Este organizată pe module săptămânale. Fiecărei săptămâni îi este dedicată o anumită temă care se va preda dimineaţa.

Vei participa la întâlniri zilnice de rugăciune/ studiu biblic/ închinare, muncă practică, citirea/ vizionarea unor materiale despre misiune, scrierea unui Jurnal creativ şi alte surprize. Vei mai avea oportunitatea să slujeşti în diferite grupuri de tineri şi în biserici (local).

2) Etapa practică:   2 luni practica /misiuni posibile în Croaţia, Kenya și România (Timişoara şi Oltenia).

scoala de pionierat si evanghelizare

Mai multe detalii găsiți pe www.tpmmedias.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button