EvenimenteStiri

Nick Vujičić, evanghelistul fără mâini şi fără picioare, a anunţat că va deveni tată

nick-vujicicEvanghelistul Nick Vujičić şi totodată un bun conferenţiar internaţional, cunoscut aproape de întreaga lume, a anunţat recent că anul acesta va deveni tată, conform anunţurilor făcute de către soţia sa Kanae Miyahara pe reţelele de socializare, iar pruncul va fi un băieţel după ce au constatat acest lucru la aparatele radiografice. Căsătorit din luna februarie 2012, Nick Vujičić a declarat că împreună cu soţia aşteaptă un băieţel în luna februarie a acestui an.

Prin modul în care evanghelistul Nick Vujičić se confruntă cu handicapul (sindromul Tetra-Amelia, o tulburare rară caracterizată prin absenţa tuturor celor patru membre), el a devenit un exemplu de tărie, credinţă şi încredere în Dumnezeu, astfel inspirând pe mulţi oameni care se confruntă cu diferite probleme, si astfel fiind invitat la conferinţe din întreaga lume pentru a vorbi despre rolul vital al lui Dumnezeu în viaţa oamenilor.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button