SocialStudii/Cercetari

Americanii preferă „Crăciun Fericit” în loc de „Sărbători Fericite”

În ciuda existenţei ostilităţii crescătoare din SUA cu privire la tot ceea ce este „Crăciun”, o organizaţie ne dezvăluie faptul că americanii încă preferă tradiţionalul „Crăciun Fericit”, spre deosebire de expresia „Sărbători Fericite”. 64% din adulţi consideră că oamenii ar trebui să spună „Crăciun Fericit”, în timp ce 31% cred că cel mai adecvat salut ar trebui să fie „Sărbători Fericite”, potrivit Cavalerilor lui Columbus. Numărul oamenilor care au preferat folosirea salutului tradiţional al Crăciunului creşte cu 3 % anual, pe când 61% din cei intervievaţi au considerat că „Crăciun Fericit” este mai adecvat pentru sezon. Rezultatele studiului se bazează pe răspunsurile celor 1026 de adulţi intervievaţi în noiembrie. 4% din participanţi au rămas nesiguri în a oferi un răspuns.

„Preferinţa pentru „Crăciun Fericit” în general indică importanţa pentru Crăciun, care există în vieţilor majorităţii americane”, a declarat Carl Anderson într-o declaraţie.

Cavalerii lui Columb este cea mai mare organizaţie catolică de servicii fraternale din lume. Semnificaţia Crăciunului a fost foarte importantă pentru organizaţie, care pentru mai mult de 5 decenii, a fost în fruntea campaniei „Păstrează-L pe Cristos de Crăciun”.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button