ConferinteStiri

Conferinţa „Lucruri pe care trebuie să le ştii până la căsătorie” cu Viorel Iuga

Ce trebuie să ştii până la căsătorie? Care sunt paşii şi lucrurile importante în pregătirea pentru acest important eveniment? Cum te pregăteşti pentru cea mai măreaţă zi din viaţa ta – nunta?

Încă nu ai un răspuns la toate aceste întrebări? Te invităm sâmbătă, 10 decembrie 2011, la Conferinţa de tineret cu participarea fratelui Viorel Iuga să afli care sunt: „Lucrurile pe care trebuie să le ştii până la căsătorie”.

Evenimentul va fi găzduit de Biserica „Isus Salvatorul” şi este organizat de liderul de tineret din comunitatea Chişinău, Vitalie Carabeţ.

Dragi prieteni, sunteţi aşteptaţi cu drag sâmbătă, 10 decembrie 2011, începând cu ora 10:00 pe str. Sfântul Ilie 41.

Viorel Iuga va sosi la Chişinău marţi, 05 decembrie 2011. Prima implicare publică în această călătorie va fi în cadrul serii de tineret a Bisericii “Isus Salvatorul” începând cu ora 18:00. Miercuri, la ora 18:00 va predica în cadrul serviciului de studiu biblic al bisericii “Isus Salvatorul”.

Joi şi vineri, de la 18:00 va fi invitatul de onoare în cadrul unor seri speciale pentru familişti în Biserica “Betel” din Chişinău, sectorul Poşta Veche.

Participând la aceste evenimente veţi avea ocazia să procuraţi şi cărţile pastorului Viorel Iuga. După o perioadă lungă aduce din nou la Chişinău volumul 1 din ciclul “O căsnicie binecuvântată” – un studiu care pune temelia în pregătirea pentru o căsnicie sănătoasă. De asemenea, va aduce şi mult aşteptatul volum pentru bărbaţi “Redescoperirea bărbăţiei autentice”. Acestea şi alte volume vor fi la dispoziţia dumneavoastră în serile menţionate mai sus şi la conferinţa regională de tineret.

Sunteţi aşteptat cu drag să participaţi la aceste evenimente. Veniţi să vă îmbogăţiţi sufletul cu adevăruri sfinte şi curate din Cuvântul lui Dumnezeu.

Doina Bejenaru

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button