ExterneSocial

Osândirea programelor familiale din Quebec din cauza avorturilor şi a ratei scăzute a fertilităţii

Un raport elaborat în săptămâna precedentă critică valorosul set de programe familiale al Quebecului ca fiind nedurabile şi problematice, ca urmare a datoriei provinciale şi a ratei scăzute de fertilitate, potrivit Life Site News.

„Există motive reale de îngrijorare cu privire la durabilitatea destul de ambiţioasă a bunăstării statului Quebec. Fără restructurarea substanţială fiscală, provincia s-ar putea să nu fie capabilă de a-şi permite să menţină beneficiile sociale extensive pe care le oferă familiei în prezent”, critică raportul intitulat „Portretul unei familii din Quebec”. Raportul a fost elaborat de Institutul de Mariaj şi Familie al Canadei (IMFC), o organizaţie care efectuează cercetări asupra problemelor maritale şi familiale din Canada.

În sublinierea „motivelor reale de îngrijorare cu privire la durabilitatea destul de ambiţioasă a bunăstării statului Quebec”, raportul evidenţiază datoria GDP raportată a Quebecului (pe locul 5 în lume cu 94%), o rată scăzută a fertilităţii (1.74 în 2008, mai bună decât 2.1 din nivelul de înlocuire), şi o largă provincie a ” deficitului de mariaj” (63,1% din copiii Quebecului au fost născuţi în afara căsătoriei în 2010).

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button