SocialStiri

Ajutӑ o fetiţӑ de 13 ani sӑ aibӑ un pat ȋn care sӑ doarmӑ

Alexandra are 13 ani  ṣi a fost pӑrӑsitӑ  de micӑ  de tatӑl ei, un om beţiv. A rӑmas singurӑ cu mama ei.   Însӑ   ȋn urmӑ cu 5 ani de zile, mama ei   ṣi-a pierdut un picior prin amputare, din cauza diabetului. Astfel Alexandra a fost nevoitӑ de la 8 ani sӑ facӑ tot lucrul   ȋn casӑ: mâncare, spӑlat, crӑpat lemne, etc. Amândouӑ trӑiesc numai cu 230 de lei, pensia de handicap a mamei. De 5 ani de zile oferim ajutor creṣtin pentru Alexandra   ṣi mama ei constând   ȋn rechizitele   ṣcolare, alimente si lemne de foc.   În urmӑ cu 2 sӑptӑmâni am oferit un nou ajutor creṣtin cu rechizite   ṣcolare   ṣi alimente pentru aceastӑ  familie. Iarna aceasta   ṣi lunile care vor urma, vor fi foarte dificile pentru cele douӑ. Au nevoie de un pat de douӑ persoane, pentru ca cel pe care dorm acum este vechi, este rupt   ṣi nu se mai poate folosi. De asemenea,   ȋn curând va veni frigul, iar cele douӑ nu au lemne de foc. Chiar dacӑ ar avea lemne de foc suficiente, nu ar putea sӑ se   ȋncӑlzeascӑ pentru cӑ hornul s-a dӑrâmat,  ṣi nu are cine sӑ le ajute sӑ desfunde hornul sau sӑ facӑ unul la loc.

Am vrea sӑ oferim ajutor creṣtin pentru aceastӑ  familie din nou  ṣi sӑ le cumpӑrӑm cele necesare amintite mai sus.

Patul costӑ 830 lei – inclus transport   ṣi montarea lui.

Lemnele pentru toatӑ iarna vor costa 1000 lei (ele vor fi aduse, tӑiate   ṣi crӑpate gata).

Repararea hornului va costa aproximativ 200 lei (ciment, var, nisip, etc). Hornul va fi realizat de un meṣter voluntar al Slujirii Creṣtine.

 În total este vorba de o nevoie de 2 030 lei sau  ȋn euro -500 de euro.

Dupӑ realizarea acestui proiect de ajutor creṣtin vom posta materiale video (reportaj)   ṣi foto pe site-ul nostru cu: lemnele cumpӑrate, patul pentru aceastӑ familie   ṣi repararea hornului casei.

 Cei care doriţi sӑ susţineţi acest proiect de ajutor creṣtin, vӑ rugӑm sӑ ne contactaţi pentru mai multe informaţii la adresa de email:

[email protected] sau telefon: 0756 019 674, 0766 365 833

 Echipa Slujire Creṣtinӑ

www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button