SeminareStiri

“Duhul Sfânt şi darurile spirituale”

Avem deosebita plăcere de a vă invita la seminarul de pneumatologie biblică „DUHUL SFÂNT ŞI DARURILE SPIRITUALE”, susţinut de reputatul prof. dr. Max Turner, sâmbătă 7 Mai 2011, la centrul Areopagus din Timişoara, strada Martirilor 104.

Dr. Max Turner este profesor de studii nou testamentare în cadrul London School of Theology din Anglia, autoritate la nivel mondial în domeniul pneumatologiei şi autor al lucrărilor de referinţă Power from on High, The Holy Spirit and Spiritual Gifts şi Baptism in the Holy Spirit.

Dintre temele specifice abordare de dr. Turner menţionăm darul profeţiei şi discernământul spiritual, vorbirea în limbi, vindecările, botezul cu Duhul Sfânt, şi cesaţionismul. Seminarul se adresează în special pastorilor, preoţilor, învăţătorilor de studiu biblic, cât şi tuturor celor interesaţi de învăţătura biblică privitoare la Duhul Sfânt şi darurile spirituale.

Moderatorii seminarului de penumatologie vor fi conf. dr. Radu Gheorghiţă şi conf. dr. Emil Bartoş.

Programul seminarului este:
10:30 Deschiderea seminarului
11:00 – 12:30 Sesiunea I
12:30 – 13:00 Pauză
13:00 – 14:30 Sesiunea II
14:30 – 15:00 Sesiune finală de întrebări şi răspunsuri

Încurajăm participarea dumneavoastră şi a celor despre care ştiţi că sunt interesaţi de tema prezentată de dr. Max Turner.
Pentru detalii suplimentare, sunaţi la numerele de telefon: 0256487485, 0736161131, 0752709003, ori accesaţi www.areopagus.ro

Vă mulţumim!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button