ExterneStiri

Un elev din Statele Unite a fost mustrat pentru ca a vorbit despre credinţa sa în Dumnezeu

O şcoală din Statele Unite a mustrat un elev creştin şi chiar i-a interzis acestuia sa mai vorbească despre credinţa sa, spunând că “Biserica este separată de stat”, iar din această cauză trebuie să se supună regulilor.

Un discipol al unei şcoli publice din California, Kenneth Dominguez în vârstă de 16 ani,  a fost supus unor măsuri disciplinare pentru că a împărtăşit experienţa credinţei sale cu alţi studenţi.

Kenneth l-a primit pe Hristos în viaţa lui în urmă cu un an. După întoarcerea din vacanţa de Crăciun, Kenneth a început să spună tovarăşilor săi despre modul cum Dumnezeu i-a schimbat viaţa, însă administratorii scolii l-au avertizat pe băiat să nu mai vorbească despre religia lui, deoarece “Biserica este separata de stat”

Cu toate acestea, după advertisement, Kenneth a mers să vorbească în continuare cu prietenii şi colegii de şcoală despre credinţa lui şi chiar a adus o Biblie la şcoală, dar administraţia şcolii i-a interzis să mai meargă la şcoală cu Biblia şi chiar a fost exclus de la orele de curs timp de 2 – 3 zile, notează Christian Post.

Între timp, avocaţii de la „Pacific Justice Institute”, au spus căci Kenneth nu a provocat nici un rău nimănui cu povestirile lui despre credinţă, precum si faptul căci convorbirile le ţinea în cursul pauzelor şi pe holul şcolii, şi nu în sala de clasă şi în timpul orelor. În plus nicu unul dintre colegii lui Kenneth nu s-au plâns de povestirile elevului.

Potrivit publicaţiei, în luna martie a acestui an, K. Dominguez, a dat în judecată districtul şcolar după ce oficialii de şcoli au refuzat să recunoască nedreptatea acţiunilor lor faţă de Kenneth

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button